Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a csúnya lányok/fiúk nem szoktak társat találni 18adik évük után se? 20f
Inkább csak azok akik azt közvetítik a világ vele hogy szerencsétlenek..
Én se vagyok szép..
De a pártalálásban sose volt problémám
Bár nem is kerestem görcsösen párt se partnert
N
Osztom az első véleményét :) én még vékony sem vagyok és mégis egy nagyon helyes fiút fogtam ki :) aki nem egy lúzer annak lesz párja.. Gondolom hisztizel a csajoknak is, hogy jaj neked sosem lesz senkid, és a csajok nem szeretik a hisztis ovis fiúkat..
21/N
2: Hát, hiszi a piszi:)
Nem túl szép lányt, jóképű, helyes fiúval én még nem láttam. Fordítva viszont már rengeteget.
Én jól nézek ki, de mégse találok. :D
A legutóbbit a viselkedésem miatt rontottam el, túl frusztrált voltam és a korombéli(!) lány nem tudta kezelni a helyzetet...
Szóval ez nem életkoron múlik, a 18-as meg nem valami bűvös misztikus szám, hogy felkelsz és rögtön felnőttként élsz...
Állíts kritériumokat, az elvárásaidat megfogalmazva könnyebb dolgod lesz és kicsit pragmatikusabb is így a dolog.
Szóval a kérdésre a válasz: nem. Ez sok mindenen múlik, olyan, mint egy befektetés. Idő, pénz, energia...
Nézz körül az utcán egy csomó marha ronda ember van párban.
Először is tudni kell mit érsz, és a hozzá illő lánnyal kell próbálkozni. Tehát, ha egy 10-es skálán 5-ös vagy, ne is próbálkozz egy 10-es lánnyal.
Azon kívül abba kell hagyni a siránkozást. Azt egyik nő sem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!