Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen életkorban kívántátok legjobban a szexet? Meg is kaptátok, vagy magatok intéztétek el? Meddig tartott, és miért maradt abba?
Figyelt kérdés
Mivel sokáig laktam kollégiumban, ezért inkább általános iskolában végzősként voltam a legaktívabb, és bár gyakran maszturbáltam, rengeteget termeltem, ami később nem volt elmondható. A napi 6, napi 8 maszturbálások is 18 éves koromig megtörténtek, azóta nem vagyok ilyen aktív. Testi érintkezéskor is inkább csak hétvégékre szorult, és az is csak 2-3 évig tartott, összeköltözésben még kevesebbe.
28F
2019. jún. 3. 21:14
1/7 anonim válasza:
Tudod ki hiszi el neked hogy te 150 napja nem masztiztal..allandoan ilyen kerdeseket b..szol ide
2/7 A kérdező kommentje:
Tényleg nem. December 30-án csináltam utoljára. Amúgy ilyen kérdést még nem tettem fel.
2019. jún. 3. 22:17
3/7 anonim válasza:
Ehhez hasonlóra gondoltam. Minden témád ez..mit érdekel ez a téma ha úgysem csinalsz semmit magaddal? Vagy ez egy közvélemény kutatás.. statisztika..vagy mi a f..sz?
4/7 A kérdező kommentje:
Mivel 14.5 évig maszturbáltam, csak van némi tapasztalatom, ennyire hülye nem lehetsz.
2019. jún. 3. 22:21
5/7 anonim válasza:
Te kínzod magad ezekkel a masztis meg szex kérdésékkel?
6/7 A kérdező kommentje:
Nem, én így csajozom. Neked nem mindegy? Én se megyek oda olyan kérdéshez, ami nem érdekel. Válaszolj a kérdésre, vagy keress téged érdeklőt.
2019. jún. 3. 22:28
7/7 A kérdező kommentje:
Nahát, nahát, más is feltette ugyanezt a kérdést... hogy merészelte?!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
2019. jún. 3. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!