Hogy intézzem a gyerektartást, ti hogy intéztétek?
Szóval nem vagyunk házasok.
Apasági van.. De mikor külön mennek a párok evidens a tartásdíj apukától viszont ilyenkor minden esetben menjek ügyvédhez?
Mert ebben gondolkodom.
Az exem azt mondta fizetni fog meg látogatni.
De a bátyja példáját mérlegelve kint hagyta Angliában a kislányát az anyukával és nem fizet semmit pedig ott is volt apasági!
Szóval letöltöttem a netről egy szülői.fel.jog gyermektartásdíj megállapítása elhelyezés papírt.
Ezt kinyomtattuk kitöltöttem és exemnek is ki kell majd.
Ezen az áll hogy per ahol én vagyok felperes ő alperes...
És költségmentességi formanyomtatvány kell ha nem akarom kifizetni a pert...
Mivan?
Teljesen belegabalyodtam.
Az exemnek mondtam hogy a tisztánlátás végett menjünk ügyvédhez az a legtisztább ha ő elmondja mit hol kell aláírni.
Van családomnak ügyvéd barátja.
Mostanában apáméknak nagyszüleimnek sok ingatlan adás vételt bonyolított le.
Családom jó barátja.
Én még azt sem tudom hogy ezt a papírt amit kitöltöttem most a bíróságra csak úgy sétáljak be és vigyem be vagy mi..
Kérlek segítsetek!
Ja és közös felügyeleti jogot akar.
Ez a Papír amit letöltöttem inkább egy perbe illik mert itt fixen anyánál van a gyerek és apuka láthatása meg van szabályozva még a helyszín is.
Vagy akik közösen gyakorolják azoknak nem ez a Papír kell?
Kell a megegyezéshez is ügyvéd és bíróság is
Csak jó rövid lesz ha megegyeztetek előre
Értem!
Mindenesetre exem nem nagyon örül bírónak ügyvédnek.. Ma jön ide házamhoz elvinni cuccait mondtam neki minél előbb beszéljük meg ügyvéd stb. De hárít hogy ő most dolgozik majd majd.. Ő most fáradt.
Egyedül megyek el ügyvédhez ha kell nem hagyom hogy sumákoljon mivel májustól már fizetni kell neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!