Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Requicci kérdése:
Elmondjam hogy eddig csak szűz fiúkkal voltam?
Figyelt kérdés
A mostani barátom idősebb és tapasztaltabb is mint én. Korábban két fiúval feküdtem le, mindkettőnek én voltam az első. Nem volt semmi baj, de most attól félek hogy a srác akivel most járok ügyetlennek fog tartani. Szerintetek beszéljek vele erről? 20/l2019. jún. 1. 23:18
1/3 anonim válasza:
Elmondhatod neki bátran, semmi bajod nem lesz belőle. Az előző két szűz kisfiúval ellentétben az új barátod biztos vagyok benne, hogy képes lesz eljuttatni téged a csúcsra és teljesen más lesz a szex számodra, mint eddig volt és tanulhatsz sok dolgot az új barátodtól.
Nem véletlen, hogy a hozzád hasonló korú lányok már csak tapasztalt pasival hajlandóak összejönni, most te is rá fogsz jönni az okára. Sok boldogságot kívánok nektek! :)
2/3 anonim válasza:
Nyugi van. Attól, hogy tapasztalt, az nem jelent semmit. Mások vagyunk, másak az igényeink, és amit élvezett az egyik lány, nem biztos, hogy te is élvezni fogod. Fogd fel úgy, hogy még egy szűz fiúval fekszel le.
3/3 anonim válasza:
Attól még lehetsz ügyetlen,a tapasztalat nem jön magától,tenni kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!