Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, mit szólnátok, ha párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit szólnátok, ha párotok elmondaná, hogy dominához akarna menni?

Figyelt kérdés

Ha leülne veletek megbeszélni, hogy extrém vágyai vannak, pl. szeretné, hogy keményen elfenekeljék és elmenne ezzel dominához. Azaz semmi érzelem, kapcsolaton kívüli szex, csak és kizárólag az extrém vágyak mással való kiélése.

Kiakadnátok, szakítanátok, mondván, hogy ilyen aberrált vágyakkal bíró férfi nektek nem kell, vagy el tudnátok fogadni a dolgot?

2019. jún. 1. 19:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Több lehetoseg van:

1. Azt mondja nekem, hogy ilyen vágyai vannak, esetleg nem próbálnánk ki? - ekkor elfenekelném.

2. Azt mondja mit szólnék, ha dominához menne? - ekkor elővenném a sodrófát, meg a bőröndöt.

3. Bejelenti, hogy márpedig ő dominához megy, mert nem adom meg neki amire vágyik)(minden előzmény nélkül). - jobb ha fut...

Tehát, ha vannak vágyai, amit nem mert eddig felhozni, és megtusztel vele, hogy elmondja, akkor simán kipróbálnám. De ha ilyen extrém, hogy konkrétan erősen bántalmazzam, vagy ilyenek... Az nem fér bele, így szakítanék.

2019. jún. 2. 09:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Kiegészítéseként, nem vagyok ilyen nagy újító, fetisiszta az ágyban, tökéletesen változatos ezek nélkül is, DE azért egy kis light fenekekés és ehhez hasonkók nég nem betegesek szerintem (kivéve, ha csak és kizárólag erre izgul). A pisi-kaka, na az beteg. (előző voltam)
2019. jún. 2. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!