Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit szólnátok, ha párotok elmondaná, hogy dominához akarna menni?
Ha leülne veletek megbeszélni, hogy extrém vágyai vannak, pl. szeretné, hogy keményen elfenekeljék és elmenne ezzel dominához. Azaz semmi érzelem, kapcsolaton kívüli szex, csak és kizárólag az extrém vágyak mással való kiélése.
Kiakadnátok, szakítanátok, mondván, hogy ilyen aberrált vágyakkal bíró férfi nektek nem kell, vagy el tudnátok fogadni a dolgot?
Ha mondjuk kemény elfenekelésre vágyna és ezt megbeszélné veletek, akkor
1.) Simán szakítanátok vele
2.) Elküldenétek dominához, hogy ott élje ki
3.) Bevállalnátok, hogy elfenekelitek, és ez belekerül a repertoárba
5.: Úgy állna a szája, hogy
- ha neked is vannak ilyen vágyaid, akkor persze mindjárt más, hiszen akkor nyilván őt is megérted,tehát ez részedről sem lehet válóok
- viszont te is szólhattál volna korábban, mert így már házilag kölönösen is megoldható az ilyesmi, és persze dominára máris nem is lesz szükség hozzá.
Bevallanam h mar regota rejteget a az ostor korbacsot elole es orulok h vegre kiprobalhatom rajta :-D
Ja van paskolo es palcam is ?
Hát ha már így hozza fel a pasim h ő dominához akar menni ezzel a vágyával akkor megmondanám neki h ok menjen, de engem többet nem lát, de ha felhozza nekem h mi a vágya, és h benne e lennék akkor szívesen bevállanám. Még akkor is ha én jobban élvezném ha velem csinálná ezt.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!