Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Debrecenbe a szauna részlegbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenbe a szauna részlegbe milyen korosztály jár, és mennyire van előtérbe a meztelenség?

Figyelt kérdés
Azt hallottam sok fiatal is jár oda.
2019. jún. 1. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sok a meztelen csaj...
2019. jún. 1. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Két szauna van, gondolom a thermálban lévőre gondolsz, nem a csúszdánál lévőre.

A korosztály vegyes, van minden. Sajnos a meztelenség egyáltalán nem jellemző, vannak néhányan, akik szabályosan szaunáznak és maguk alá teszik a textilt, de a többség bebábozódik. (Mi le szoktunk vetkőzni, ettől gyakran mások is kedvet kapnak.) A merülőben persze meztelenül merülnek az emberek.

2019. jún. 1. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Már nem azért, de nem azért járok/járunk oda, hogy mások rajtunk élvezkedjenek! Ez rohadtul undorító! Pont az ilyenek miatt takargatja magát az ember és nem azért, mert szégyenlős.
2019. jún. 2. 09:51
 4/6 anonim ***** válasza:

#3: Te nagyon el vagy tévedve. A szaunába nem azért meztelenek az emberek, hogy másokon legeltessék a szemüket, hanem azért, mert úgy lehet jól izzadni és úgy egészséges. Én speciel nagy ívben teszek rá, hogy mások hogy néznek ki, és egyáltalán nem is nézem meg a többieket. De ha akarnám sem nagyon tudnám, mert a szemüveget is célszerű levenni (mivel tönkremenne a szaunában), anélkül pedig úgysem látok sokat.

De te nagyon paranoiás lehetsz, ha neked ilyen kényszerképzeteid vannak.

2019. jún. 2. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

Kategória : Szexualitás.

Aha... Mesélj még.

2019. jún. 2. 13:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Egészséges a szauna úgy hallottam, és mivel ugye a forró gőz hat az emberre kevésbé koncentrál, ha esetleg egy fiatalabb vonzó nő kitárulozik.

Elsőre akarva akaratlan oda tévedne a szemem, ezért kérdeztem. Remélem olyankor kevésbé koncentrál erre az ember.

Azért a 20 as évei közepén járó embertől nem várható el, h ne kalandozzon el legalább egy gondolat erejéig.

Viszont alapból imádom a forró vizet, gőzt, mindent ezért mennék, csak hallottam h. egyesek ott igen csak kitárulkoznak, ami normális, hisz ezzel jár az egész szauna kultúra.

Ezért ez a kategória.

2019. jún. 2. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!