Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti meztelenkedtek otthon ha megláthat apukátok vagy fiútesótok? Vagy megszokott esetleg?
Persze gyerekként látott apám meztelenül amíg fürdetett..
Csak szobámon belül púcérkodtam ha itthon volt mindenki
Attól félnem nem kellett h rám nyitnak mert nálunk alap volt a kopogás..
Ha nem volt itthon senki akkor igen volt h az egész lakásban fedetlenül járkáltam. De sose ért meglepetés ha hirtelen értek is haza anyái időm volt hogy bele ugorjak egy egybe ruhába
Nem szoktunk szégyenlősködni, van hogy bugyi nélkül járok a lakásban. De ugyanígy anyu is, vagy apu is. Nincs ebből probléma soha, így nőttünk fel bratyómmal.
19/L
Érdekes, hogy eddig mindenki meglepődött azon, hogy nálunk nem volt nagy ügy a meztelenkedésből, de itt többen is hasonlóan vannak. Mi gyerekkorunk óta látjuk egymást bátyámmal is, szüleimmel is, és a világon semmi szexuális töltete nincs ennek. Én tegnap is meztelenül napoztam a teraszon, mindenki látta már mindenem, nem vagyok szégyenlős...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!