Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mennyi idő után engedtétek meg a következő dolgokat párkapcsolatban (18-19-20 korosztály)?
Figyelt kérdés
Fenék,mell tapizás
Bugyiba nyúlás
Orális kielégítés
Szex
Mi az,ami 1 hónap után belefér és mi nem?
Normális véleményeket,köszönöm!:)
2019. máj. 4. 17:46
1/9 anonim válasza:
Az csak a kapcsolattól függött és a másik fél hozzáállásától. Ha egyértelmű volt, hogy komoly tervei vannak, kapcsolatot akart és szeretett akkor minek húzzuk az időt? Kb 1 hét után jöttünk össze, 2 hét után lefeküdtünk. 4 évet voltunk együtt.
Akinél meg nem éreztem, hogy odáig van értem annak soha nem engedtem meg ezeket semmilyen mértékben, össze se jöttem ilyennel.
2/9 anonim válasza:
Én elég válogatós vagyok férfiak terén, egyébként pedig úgy voltam vele mint az első hozzászóló: ha érezzük mindketten az a plusz, akkor minek húzzuk. Egy hónap alatt megvolt az összes a felsoroltak közül.
3/9 anonim válasza:
Mi speciel egy héten belül túlvoltunk mindegyiken
4/9 anonim válasza:
1 olyan kapcsolatom volt ahol voltak ilyenek. Ott úgy volt hogy 4 hónap után tapi, 5 hónap után bugyiba nyúlás, 6 hónap után orál, majd 7 hónap után szex.
1 hónap után a csók fér bele nálam :D
18 vagyok.
5/9 anonim válasza:
Attól függ, mióta ismerem. Olyan pasimnak, akit frissen ismertem meg, 1-2 hónap. A mostanival 4 hónapig csak haverok voltunk, miután összejöttünk, kb 1 hét után volt petting, 2 hét után szex.
7/9 anonim válasza:
Egy hónapon túl volt mind.A szex 3-4 hónap.A első kettő talán egy hónap után,de első volt és tapasztalatlan voltam.
8/9 anonim válasza:
Tapi, bugyiba nyulas par heten belul, oral egy honap, szex 2 honap
9/9 anonim válasza:
A férjemmel a második randin mind meg volt, míg mással nem.. emberfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!