Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan hogy egy fiú sosem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy fiú sosem fog kelleni egy lánynak sem?

Figyelt kérdés

Hiába akarnék ismerkedni úgy érzem hogy nekem felesleges mert esélytelen barátnőt találnom. Észre sem vesznek a lányok. Próbálok beletörődni de nem tudok. Meg miért pont nekem nem jut barátnő amikor én nagyon szeretném ha lenne. Sok fiú meg nem is szereti igazán a barátnőjét, de a lány mégis rohan utána.

Azért nem kellek egy lánynak sem mert én nem tartozom azok a fiúk közé akik vonzóak a lányoknak. Azt látom hogy minél bunkóbban viselkedik egy fiú a lánnyal annál jobban szeretik.

2019. máj. 30. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A bunkó viselkedést senki se szereti, ez hülyeség. Aki bunkón viselkedik az valószínűleg jó pasi és ezért nézik el nekik.

Amúgy társkeresővel próbálkoztál már?

2019. máj. 30. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Gondolkozz el azon hogy mi miatt nem johet ossze, es ha rájöttél változtass rajta.

Talan nem vagy eleg magabiztos, határozott, jo beszedu. Latszik rajtad hogy nincs önbizalmad

2019. máj. 30. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmit se érnek a felsorolt dolgok egy jó külső nélkül
2019. máj. 30. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sok másik fiu van a te cipődben. És egytöl egyig ezzel takaróznak,hogy csak a kinézet számít a lányoknál,és mivel ők nem jó pasik,nekik ezért nem jut nő.

Először is, igen,nagyon számít a kinézet,gondolj csak bele,te sem jönnél össze igénytelen külsejű lánnyal gondolom. Viszont mindenki nézhet ki jól! Adni kell magadra,foglalkozni a külsőddel. Legyél igényes a ruházatodra,a hajadra illetve a testedre,és a kinézeteddel máris nem lesz gond.

Viszont tévhit,hogy csak a kinézet számít. Én aztmondom,inkább a belső számít mint a kinézet,csak akik nem néznek ki jól(igénytelenek) azok ritkán kapnak esélyt.

Kérdésedre válaszolva,nincs az a csúnya arc,akinek ne jutna nő. Viszont a mentalitásodon nagyon állítani kell,mert van olyan mentalitás,amivel soha nem fog jutni nő.

2019. máj. 30. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze több tizezer ilyen fiú van.

Fogad el hogy te is közéjük tartozol és ez nem fog változni. Akadj le a témáról és keress valami hobbit.

2019. máj. 30. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem simán előfordulhat, én olyat ismerek aki 35 évesen vesztette el a szüzességét, akkor már volt kocsija, lakása és elvett egy nagyon csúnya , gyerekes nőt.
2019. máj. 30. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!