Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sajnos ronda vagyok. Így egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos ronda vagyok. Így egy lánynak sem fogok kelleni?

Figyelt kérdés

Sajnos csúnya vagyok és emiatt úgy érzem, hogy senkinek sem fogok kelleni. Már évek óta próbálkozom az ismerkedéssel, de minden lány visszautasított. Már nem is merek közeledni a lányokhoz.

19F

2019. jan. 22. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ja akkor a fiuknak bejonnel
2019. jan. 22. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem mindenki a szépségre bukik. Valami jó tulajdonságod csak akad, ami szerethető? Egyébként hasonló cipőben jártam én is, 24 voltam, mire találtam valakit, akinek igazán bejöttem. Szóval korai még aggódnod.
2019. jan. 22. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
18%

Szokásos válaszom: pénz, BMW, bunkó stílus, skin head, tetkó=gold digger csaj

Ha megrendeset akarsz akkor az öltözködésen és hajon való változtatás sokat segíthet.

2019. jan. 22. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Lacika inkább feküdjél le.
2019. jan. 22. 23:02
 5/5 anonim válasza:
Sajnos arra kellett rávezetnem magam, hogy a csajok nem feltétlenül a kinéztre buknak. Így elég könnyű lenne a képlet. Sokkal inkább arra, hogy mennyire habzsdolod az életet. Ha azt látják rajtad, hogy sok barátod van és sokan felnéznek rád, ha tanulás mellett dolgozol, netán van egy zenekarod, sportolsz, az utazás a hobbid, sikeres családból származol, az átlagnál nagyobb önbizalommal rendelkezel, akkor baj nem érhet, találsz csaj (persze ha nem vagy egy bányarém). A csajoknak ez kell (sajnos). Amíg van nálad jobb a húspiacon, addig nem kellesz, tapasztalat.
2019. jan. 22. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!