Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kiván már, miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kiván már, miért nem akar velem lefeküdni?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel az utobbi időben szexeltünk nagyon oda volt értem meg nagyon vonzónak talált és sokszor begerjedt tőlem . Mostanában már egyre jobban került és tegnap amikor rákérdeztem azt mondta hogy már nem érez szexuális vonzalmat irántam oedig elmondása szerint eddig velem élte élete legjobb szexuális élményeit csak közben én beleszerettem és ő már nem volt az és talán ez váltotta ki belöle hogy már nem kiván vagy nem tudom miért van ez ?

2019. máj. 30. 09:10
 1/6 Ibiza2019 ***** válasza:
100%
mert mar nem erez vonzalmat irantad. elmondta. korrekt. ezt nagyon nem kell magyarazni. Es valtoztatni is nehez rajta.
2019. máj. 30. 10:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Az ember érzései elmúlnak.

Majd lesz asik lány. Sajnállak bro, majd lesz másik, csak adj időt magadnak.

Ne a sebzett vadat lássák a lányok, mert az senkinek nem imponál :)

2019. máj. 30. 10:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Elmondta szépen az okát a csaj.Már nem kíván téged úgy mint régebben, mert változott az érzelmed iránta. Mit vársz?

Ez már nem fog változni. Próbálj túllépni rajta, és mást keresni. Idővel jobb lesz.

L

2019. máj. 30. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Mindig elégedetlen volt a kis répáddal az a teljes igazság.
2019. máj. 30. 13:31
 5/6 A kérdező kommentje:
4. Ez jó volt , negnevettettél :) , nem volt elégedettlen azt tudom csak már elmult a vonzalom ahogy leirták a többiek is
2019. máj. 30. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:
47%
A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt lebomlanak. Amikor ez megtörténik, a nők libidója is mélypontra zuhan. Ez így van rendjén, nem tudsz tenni ellene.
2019. máj. 31. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!