Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mindig azt akarja hogy leszopjam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy nem szeretem csinálni csak néha egyszerűen nincs hozzá kedvem . Van hogy fáradt vagyok és úgy találkozunk és ő ezt nagyon jól tudja meg is mondtam már neki párszor hogy olyankor nem az lenne nekem a legfontosabb hogy leszopjam. Én érti meg egyszerűen könyörög mindent csinál csak hogy leszopjam. És ha határozottan megmondom hogy most nem akkor meg van sértődve és amikor szólok neki hogy most ezért nem kell egyből haragudni azt mondja hogy nem haragszik csak neki ez rosszul esik.veszekedtunk mar ezert parszor . aztán mikor mégis meg teszem..Mert általában nem tudok már Mit csinálni utána egy darabig megbantva érzem magam amit kicsit Ki is mutatok de általában nem esik le neki . Általában egy szó nelkül kielégítem de azt nem nézi semmibe persze amikor nem olyankor egyből játsza a megsértettet. Az ilyennel Mit lehet csinálni?2019. máj. 28. 17:27
11/29 anonim válasza:
Ha szeretne akkor nem csinálná ezt veled.
12/29 A kérdező kommentje:
Néha már sírni tudnék mert hiába megmondom neki hogy most nem...Ő nem adja fel képes egy órán keresztül is vitatkozni ahelyett hogy inkább meg értené és csinálnánk valami mást.
2019. máj. 28. 18:02
13/29 Diavolino44 válasza:
Most erre milyen megoldást vársz?
Különböznek a szexuális igényeitek, ennyi.
Vagy szakítasz, vagy mikor fáradt vagy nem talalkoztok, vagy felajanlod hogy mit tehet azért, hogy ne érkezz oda fáradtan.
Nagyjából ezek az opciók jutnak eszembe.
14/29 anonim válasza:
Többen kérdezték, de nem írtad egyszer sem, ő mit csinál, viszonozza-e, kinyal-e viszonzás nélkül csakúgy, stb....
15/29 anonim válasza:
És neki így jó hogy össze kell vesznie hogy térdelj és szeresd?
Ha Te mondod Neki,hogy "szivem nyaljá má ki " csinálja?
16/29 anonim válasza:
Oszt legalább menő, vagy gazdag a kis kangörcs Pista? Vagy minek kell neked? Kényszerszájba dirr durrt ennyire élvezed?
17/29 A kérdező kommentje:
Hát ki szokott nyalni ez benne van a szexben de ha mondanám hogy jó most én nem csinálok semmit csak te nyalsz ki akkor nem tudom mit szólna ilyen nem volt még
2019. máj. 28. 18:09
19/29 anonim válasza:
Ezt írtam.
Állj elé, mikor nem is gondol rá. És kérd tőle, hogy nyaljon ki. Ha megtörtént és megvolt az orgazmusod, kapd magadra a ruháid, és viharozz el valamerre, egy indokkal, hogy most menned kell.
Aztán ha megint találkoztok és felelősségre von, akoor mond neki ezt:
Most már tudod mit kérsz tőlem állandóan. Ugye milyen jól esik?
Én nem mondom, hogy szakíts vele, ez a te döntésed.
20/29 anonim válasza:
Én megfogadnám, amit a #21 írt. Ki kell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!