Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fekszik le velem a barátom?
1, Vallásos
2, Béna
Próbáltad már csábítgatni?
Dobd ki
25 évesen ne már hogy nem szexel
Vagyunk itt egy páran akik jól megszexelnének, keress inkább egy férfit magadnak szerintem.
Ha 4 hónap után sem akar megszexelni 25 évesen az ritka egy nagyon amatőr kisgyerek.
Baj van az agyával vagy aszexuális.
Ismerek ilyet 28 éves.A csaja meg hozzám jár kielégülni.:D
Probálj vele erről beszélni,ha nem megy akkor keress valakit aki kielégít,akár mellette akár helyette.
Ugyanígy jártam, én már nagyon el akartam veszíteni a szüzességem, de az exem nem vette az adást, és nem akart nyomulni sem. Pedig közben akarta, csak ezt nem tudtuk jól kommunikálni egymás felé, rá is ment végül a kapcsolat. Sajnos a pasik néha tényleg csak abból értenek, ha szóról szóra elmagyarázod, hogy mit szeretnél, még akkor is, ha úgy hülyén hangzik. Mindenképp beszéljétek meg, hogy mi lehet a gond.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!