Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem fekszik le velem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fekszik le velem a barátom?

Figyelt kérdés
Friss a kapcsolatunk 4 hónapja vagyunk együtt. A barátom sosem akar velem szexelni. Lehet azaz oka, hogy ügyetlen vagyok? Én 19 a barátom 25éves
2019. máj. 28. 08:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

1, Vallásos

2, Béna

Próbáltad már csábítgatni?

2019. máj. 28. 08:08
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Dobd ki

25 évesen ne már hogy nem szexel

2019. máj. 28. 08:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Vagyunk itt egy páran akik jól megszexelnének, keress inkább egy férfit magadnak szerintem.

Ha 4 hónap után sem akar megszexelni 25 évesen az ritka egy nagyon amatőr kisgyerek.

2019. máj. 28. 08:30
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Unalmas vagy. Tehetségtelen. Főzni tudsz legalább vagy az sem megy?
2019. máj. 28. 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Kicsi a farka!
2019. máj. 28. 09:13
 6/8 anonim ***** válasza:
89%

Baj van az agyával vagy aszexuális.

Ismerek ilyet 28 éves.A csaja meg hozzám jár kielégülni.:D

Probálj vele erről beszélni,ha nem megy akkor keress valakit aki kielégít,akár mellette akár helyette.

2019. máj. 28. 09:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy aszexuális.
2019. máj. 28. 10:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Ugyanígy jártam, én már nagyon el akartam veszíteni a szüzességem, de az exem nem vette az adást, és nem akart nyomulni sem. Pedig közben akarta, csak ezt nem tudtuk jól kommunikálni egymás felé, rá is ment végül a kapcsolat. Sajnos a pasik néha tényleg csak abból értenek, ha szóról szóra elmagyarázod, hogy mit szeretnél, még akkor is, ha úgy hülyén hangzik. Mindenképp beszéljétek meg, hogy mi lehet a gond.

N

2019. máj. 28. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!