Mit tegyek ha szűleim roszul bannak velem? 16 eves vagyok fozok mosok takaritok? 18 eves noverem van egesz nap fb kozik, fekszik! Es azt mindjak nem mehetek a nyomaba mert ő hercegno, azert mert van egy komoly baratom, neki meg nince meg
De parasztok vagytok!
Beszélj a szüleiddel! Mondd el nekik, hogy te ezt inkorrektnek tartod és változtassanak!
ne legyél úgy kiakadva.13 éves vagyok,mosok,takarítok,tanulok mindkét testvéremmel,segítek anyámnak a papírmunkában,mindemellett 4,72-re zártak évvégén.anyámék meg azt mondják,csalódtak bennem,a nővérem sokkal jobb,mert épphogy átcsúszott az érettségin,és felvették szakmunkásba.
Tehát nem bánnak veled rosszul attól,hogy 16 évesen alap,háztartásbeli dolgokat végeztetnek veled.én összetenném a kezem,ha csal ennyi dolgom lenne...
ha meg nem akarod megcsinálni,hivatkozz arra,hogy épp helyesírási szótárt böngészel...
Akibe szorult csepp igazsagerzet , erzi h miröl beszel a kerdezö.
Miert nem oszlik meg a munka, miert kene mindent ö vegezzen?
Mintha debilek irnanak
Gyámhivatal, gyerekvédelem, osztályfőnök, esetleg költözés rokonokhoz/barátokhoz/kiskutyához, kollégium, blablabla.. Ha kell megoldás van n+1 millió hasonló kérdés.
Gondolom a kérdés valami olyan szeretett volna lenni hogy igazságtalanul bánnak vele a másik tesó a kedvenc gyerek, téged pedig beállítottak te pedig rossz vagy/nem is akartak csak becsúsztál/valami más hülyeség, és akkor most minden hülyeséget veled csináltatnak mint valami cseléddel. Valami disney mese van erről. M1, ettől még a probléma komoly, megoldásokat lásd fentebb. Utolsó mondatot nem igazán értettem, ha fontos, akkor írd le magyarul.
#4 Betörő bácsi, mit tetszik képzelni, anyukámék megdolgoztak azért a tévéért!
Megerőszakoló bácsi, hát nem tetszik belegondolni hogy ez milyen rossz nekem?
Öngyilkos terroristanéni, hát tessék már belegondolni hány ártatlan ember fog emiatt meghalni.
Mit tegyek, ha a szüleim rosszul bánnak velem?
16 éves vagyok, főzök, mosok, takarítok. 18 éves nővérem egész nap Facebookozik, fekszik! És azt mondják, nem mehetek a nyomába, mert ő hercegnő, azért mert van egy komoly barátom, neki meg nincs még.
Magyarról magyarra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!