Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fekszik le velem a barátom?
Mindketten 28 évesek vagyunk, 6 éve vagyunk együtt és az elmúlt pár hónapban szinte semmi szexuális életünk nincs. Én kezdeményeznék, próbálkoznék, találnék ki új dolgokat de mindig van valami kifogása.
Két dologra tudok gondolni, az egyik, hogy van valakije és már nem kívánja vagy csak simán megunt engem és azért nem kívánja. Próbáltam beszélni vele erről de azt mondja, hogy semmi baj nincs... Mit tehetnék?
Ne foglalkozz kedves 1-essel!
Gondolkozz el ezen:
Normális a férfi-nő viszonyotok? Úgy értem, hagyod, hogy férfi legyen, és annak is érezze magát? Van köztetek valami feszültség hosszú távon? Nincsenek munkahelyi problémái?
Megpróbálhatod, hogy kivesztek szabit, 1-2 nap alatt lenyugszotok, aztán megleped valami szexis ruciban. Ha ez nem válik be (és ez ilyen egyszerű) akkor valóban gondok vannak.
Ha a fenti dolgok közül egyik sem létező probléma, na akkor joggal gondolsz az általad leírt lehetőségekre.
Nem lehet, hogy depressziós?
Vagy túl sokat dolgozik?
#8:
Szilikonos nőknél, nem mindig Cicciolinára kéne asszociálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!