Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra a pina szó túl vulgáris, vagy elfogadható?
Figyelt kérdés
Milyen kontextusban oké, és milyenben nem ?2019. máj. 28. 17:00
2/10 anonim válasza:
En nem szeretem ezt a szót, szerintem nagyon csúnya.
3/10 anonim válasza:
Punci, puni, nunus, nunci, cicus.
Annyi szép megnevezése van. A pina, pi.sa, stb inkább le alacsonyító.
32N
4/10 anonim válasza:
Közönségesnek tartom .
De egy szerepjáték alkalmában mikor egy rühes mocskos lotyót alakítok akkor teljesen rendben van.
5/10 A kérdező kommentje:
Oké, azt aláírom, hogy a p icsa nem éppen szép, de a pina számomra nem egyértelműen vulgáris. Lehet olyan szituáció, amikor annak szánják, de szerintem lehet akár izgató is, adott helyzetben.
2019. máj. 28. 17:09
6/10 anonim válasza:
Ui.: punci,puni, minus,nuni, nuni,mokus, kisbarack, kehely, szentély így rendben
7/10 A kérdező kommentje:
mókus, kisbarack, kehely, szentély: akkor 100szor inkább a pina. Nekem ezek nagyon kiábrándítók.
A punci és a nuni még határeset, de kicsit olyan "kislányosak".
2019. máj. 28. 17:14
8/10 anonim válasza:
Nem szeretik a nők, szerintem is kicsit vulgáris. Bár az enyémet, ha f...sznak hívják, nem zavar.
Szerintem a p...nci az arany középút, mert a rózsácska, meg kisbarack, stb szerintem már kicsit gagyi.
9/10 anonim válasza:
Felnőtt nő esetében inkabb pina mint a punci.
Az szamomra kislányos !
10/10 anonim válasza:
Nem tetszik ez a szó, csúnya.
Nekem a punci a megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!