Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik számotokra elfogadható lenne hogy, a nő a spermátokat csak pohárból lenne hajlandó meginni?
Figyelt kérdés
Tudom furcsa, de nagyon zavar ahogy spriccel, félremegy stb. így viszont ez nem lenne gond. 25/L2019. ápr. 12. 15:51
1/10 anonim válasza:
De miért kéne meginnia úgy alapból ?xD Eddig tapasztalatam szerint aki lenyeli orál után is csak azért mert nem kell zsepikkel szenvedni nem azért mert annyira finom lenne
2/10 anonim válasza:
Ha jól bekapod akkor nem megy félre!
3/10 anonim válasza:
Az én volt barátnőm szerette az enyémet! Nem kell félned tőle, nem fog félre spriccelni, ha a szádban tartod a szerszámom.
4/10 anonim válasza:
Számomra elég lelombozó, ha nem a nőben megyek el, legyen az a szája, puncija vagy a popsija...
7/10 anonim válasza:
Hogy menne félre? Lyukas a tövénél, vagy mi?
8/10 anonim válasza:
Én nem kényszerítenék senkit ilyenre hogy nyelje le, ha akarja lenyeli ha nem akkor nem. 21/f
9/10 anonim válasza:
Ez néha-néha játék szintjén szerintem belefér, biztos van akinek izgató. De azt nem tudom elképzelni hogy minden egyes alkalommal amikor érzem hogy a párom mindjárt elélvez, nyúljak egy pohárért hogy "drágám, akkor ha megtennéd" :D Vagy rohanjak ki a konyhába egy pohárért ha az elején nem volt eszünkben
10/10 Adam4026 válasza:
Persze semmi gond ez is csak változatosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!