Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez elfogadható lenne?
Sziasztok! Lányok egy kérdésem lenne hozzátok..titeket zavarna az ha a pasitok minden egyes nap ki akarna elégíteni,esetleg annyira hogy a hüvelyi orgazmust is elérjétek? Sok a mindennapos kielégülés vagy ez elfogadható?
Üdv:22F
A végtelenségig reszelhetne, de akkor sem élveznék el hüvelyi úton.
Amúgy a mindennapos kielégülés nálam alap egy kapcsolatban.
Számomra elfogadható lenne, élvezném :)
21
A mindennapos szex nem lenne baj, de nem szeretnék olyan pasit, aki ennyire rágörcsöl, hogy legyen orgazmusom. A legtöbb nőnek nehéz elélvezni, és ha valami nem stimmel (pl. fáradtabb vagyok), akkor szinte lehetetlen. Csak hüvelyi orgazmusom egyáltalán nincs.
Engem ez nem zavar, de az zavarna, ha a pasi mindenáron orgazmust akarna, és saját kudarcnént élné meg, ha én nem megyek el.
A válaszokbó l látszik mennyire egyéni dolog ez. Bocs, hogy F létemre ide szemtelenkedtem..
Köszi a sok egyéniséget tükröző választ4 Tanultam belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!