Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Szerintetek gáz, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Szerintetek gáz, hogy érdekel az alulgombolós köldökig kivágott garbószex?

Figyelt kérdés
arra gondolok, amikor egy nő egy olyan felsőt visel, ami egy body és egyben garbós, de kivágott dekoltált garbós!
2019. máj. 28. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Mutasd, milyen. Lehet h szexi.
2019. máj. 28. 15:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudom elképzelni. Logikai összeférhetetlenség lépett fel. A garbó az a magas nyakú, semennyire sem kivágott ruha. Ha mély a dekoltázsa a ruhának, akkor nem lehet garbó. Képet kérek :)

A body-t értem, bár az nekem nem felső, az önálló kategória :)

2019. máj. 28. 15:14
 3/4 A kérdező kommentje:

ilyesmi, csak emellé van egy háromszög alakú kivágása a garbónak (tehát dekoltált legyen):

[link]

2019. máj. 28. 15:16
 4/4 A kérdező kommentje:

illetve a kivágott rész így néz ki (minél jobban kivágott, annál jobb), szóval a kettő kombinációja, fontos lenne, hogy alul gombolós is legyen egyben!

[link]

2019. máj. 28. 15:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!