Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom folyton nyalna?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyton nyalna?

Figyelt kérdés

Elég sajátos a problémám.

A párom mikor otthon vagyunk, állandóan csak azzal foglalkozik hogy nyalhat e. Ha engedném neki, órákig képes lenne nyalakodni. Csak az a probléma, hogy 3-4 orgazmus után már elfárodok, és nem esik jól. Ilyenkor azt mondja, hogy akkor a fenekem nyalja amíg kipihenem magam. Tegnap már azt kérdezte, hohy belepisilnék e a szájába. Mert elmondása szerint annyira imád ott lent, hogy ez neki nagyon bejönne. Kicsit már túlzónak érzem a szenvedélyét. Hogy mondjam meg neki, hogy ne sértsem meg?

Ha megvan épp, akkor tampont hadználok, de a fenekem akkor is nyalni szeretné. Akkor nem engedek neki, és már volt vita is ebből.

2019. máj. 28. 14:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%

Nem passzoltok össze, ennyi. Ő kicsit sub beállítottságú úgy érzem, te meg nem vagy Domina típus. Nem gond ez, csak nem passzoltok így.

Én is sub pasi vagyok, és ezek nekem is a vágyaim közt vannak.

31/F

2019. máj. 28. 14:33
 2/14 anonim ***** válasza:
26%

Ne sértődj meg de nem normális a párod. Vajon mi lesz a következő projekt? Szarjál a szájába?

Egyáltalán .... érdekli hogy te mit élvezel és mennyire? Csak megy a saját beteges vágyai után, hogy azokat kielégítse. Ez már nem a párkapcsolatról és kölcsönösségről szól.

2019. máj. 28. 14:42
 3/14 anonim ***** válasza:
33%

Aberrált egy fhasz lehet! Azért a jóból is megárt a sok.

Ez már egy idő után nem élvezetes hanem idegesítő.

F/43

2019. máj. 28. 14:43
 4/14 anonim ***** válasza:
38%
Pistike, mostmar a masik fel neveben fantazialsz??? Ejnye-bejnye.
2019. máj. 28. 14:45
 5/14 A kérdező kommentje:

Ne értsetek félre. Ő is elvárja a dolgokat, pl orális szex teren is. Csak kicsit túlzónak érzem a lelkesedését.

Utolsó. Eredj inkább és máshol oszd a nem létezőt. :)

2019. máj. 28. 14:53
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
Pont ezert nincsen parom, en is kepes lennek egesz nap csak nyalni es gaznak érzem. Csakhat minden nap mas puncit nyalni szamomra gyomrotforgato lenne :S
2019. máj. 28. 14:59
 7/14 anonim ***** válasza:
95%

De jó nektek. Én havi 1x rábírom venni,hogy csinálja, de igazából az is ilyen “csinálom , mert kérted” .... ( viszonzás van, jóvaltöbb, mégmielőtt...de azt úgy természetesnek veszi)

Á, most kicsit kibuktam.

2019. máj. 28. 15:07
 8/14 anonim ***** válasza:
92%
Hányan itt vagyunk akik nem nyalhatunk,más meg egész nap csak nyal,kegyetlen ez a világ,kiveszek inkább egy pálcikás jégkrémet a hűtőből,ha már nekem sem jutott már pina egy ideje.
2019. máj. 28. 15:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Ki kell elégíteni a vágyait. A vágyak csak így csökkenthetők. Dolgoztasd úgy a párodat, hogy neked kevésbé legyen megterhelő. Csináld orálisan, vagy kézzel. Hidd el minden jót meg lehet unni. Előbb utóbb beleedződsz. Vagy találjatok ki valami közös sportot. A mozgásszegény életmód is fokozza a szexuális vágyakat.
2019. máj. 28. 15:32
 10/14 anonim ***** válasza:
18%
Beteg ember a párod. Nem hozzádvaló.
2019. máj. 28. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!