Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom folyton nyalna?
Elég sajátos a problémám.
A párom mikor otthon vagyunk, állandóan csak azzal foglalkozik hogy nyalhat e. Ha engedném neki, órákig képes lenne nyalakodni. Csak az a probléma, hogy 3-4 orgazmus után már elfárodok, és nem esik jól. Ilyenkor azt mondja, hogy akkor a fenekem nyalja amíg kipihenem magam. Tegnap már azt kérdezte, hohy belepisilnék e a szájába. Mert elmondása szerint annyira imád ott lent, hogy ez neki nagyon bejönne. Kicsit már túlzónak érzem a szenvedélyét. Hogy mondjam meg neki, hogy ne sértsem meg?
Ha megvan épp, akkor tampont hadználok, de a fenekem akkor is nyalni szeretné. Akkor nem engedek neki, és már volt vita is ebből.
Nem passzoltok össze, ennyi. Ő kicsit sub beállítottságú úgy érzem, te meg nem vagy Domina típus. Nem gond ez, csak nem passzoltok így.
Én is sub pasi vagyok, és ezek nekem is a vágyaim közt vannak.
31/F
Ne sértődj meg de nem normális a párod. Vajon mi lesz a következő projekt? Szarjál a szájába?
Egyáltalán .... érdekli hogy te mit élvezel és mennyire? Csak megy a saját beteges vágyai után, hogy azokat kielégítse. Ez már nem a párkapcsolatról és kölcsönösségről szól.
Aberrált egy fhasz lehet! Azért a jóból is megárt a sok.
Ez már egy idő után nem élvezetes hanem idegesítő.
F/43
Ne értsetek félre. Ő is elvárja a dolgokat, pl orális szex teren is. Csak kicsit túlzónak érzem a lelkesedését.
Utolsó. Eredj inkább és máshol oszd a nem létezőt. :)
De jó nektek. Én havi 1x rábírom venni,hogy csinálja, de igazából az is ilyen “csinálom , mert kérted” .... ( viszonzás van, jóvaltöbb, mégmielőtt...de azt úgy természetesnek veszi)
Á, most kicsit kibuktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!