Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy z én igényeimet is kielégítse néha, nélkül, hogy folyton emlékeztetnem kéne rá?
Ezeket nem érdekli hogy te mit akarsz.A saját élvezetét nézi és kész.Ezen mit nem értetek?
Keresni kell olyat aki figyel rátok,nem ilyen nyomorékokra pazarolni az időt.
Hat reszvetemet nyilvanitom en is :D
Szerintem nincs szebb latvany mikor a no elelvez es elegedetten mosolyog :D talan izgatobb szamomra mint maga a szex
"Próbáltam még azt is, hogy csak akkor csinálom az ő kedvenc érintéseit, ha ő is az enyémeket, hátha a tudatalattijára fogok tudni hatni, ha a tudatára már nem, de ez sem válik be. Egyáltalán nem veszi a lapot." =>
Rosszul próbálod. Ne érj hozzá, ne szexelj vele, állj neki masztizni előtte, és ha szóváteszi, közöld vele, hogy egyedül jobb, mert te legalább tudod, hova kell nyúlni. Az ilyenre kár időt pazarolni.... És hányan, de hányan teszitek mégis, és hagyjátok rá, lealacsonyítva ezzel a női nemet, erősítve a pasikban, hogy a szex csak róluk szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!