Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy z én igényeim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy z én igényeimet is kielégítse néha, nélkül, hogy folyton emlékeztetnem kéne rá?

Figyelt kérdés
Párommal már többször is megbeszéltük, hogy ki mit hogy szeret, mik a kedvenc dolgai. Ilyenkor egy ideig minden nagyon szuper volt, és tökéletes. Aztán hirtelen mintha elfelejtené. Én mindig igyekszem az összes igényét kielégíteni, de az enyéimmel mi lesz? Ha néha előfordul, azzal semmi baj, tényleg, de hogy már hetek óta nem volt semmi az én kedvemért, vagy olyan, amit én szeretek, az azért szerintem kicsit gáz. Néha belepuszil a nyakamba, de pl a melleimhez egyáltalán nem ért hozzá régóta. Mindig én vagyok felül, mert neki a lovagló a kedvence és a keze vagy a derekamon pihen, vagy a fenekemet markolássza. Persze azokat is szeretem, mert mindent szeretek, ha ő ér hozzám, de máshol már nagyon hiányzik az érintése. Aztán persze vagy hogy inkább megfordulok, hogy a mellemhez is jobban hozzáférhessen, de inkább visszafordít. Vagy abbahagyom a csókolózást és úgy tartom a fejem, hogy belecsókoljon a nyakamba. Kapok is két puszit, esetleg egy harapást, aztán visszahúz csókolózni és nem enged még egyszer elhúzódni. Utolsó panasz, hogy én is alul szeretek lenni, és kb hetente-2hetente ha úgy fekszem, meg úgy forgolódok, akkor is a vége mindig ugyanaz, hogy felül kötök ki, mert hogy neki meg az a kedvence. És mivel ő az erősebb és nehezebb, nem tudok alámászni. Próbáltam még azt is, hogy csak akkor csinálom az ő kedvenc érintéseit, ha ő is az enyémeket, hátha a tudatalattijára fogok tudni hatni, ha a tudatára már nem, de ez sem válik be. Egyáltalán nem veszi a lapot.
2019. máj. 28. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a pasim, .... passz. Én is várok ötleteket, hogy ez miért van.
2019. máj. 28. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Oszinte reszvetem Lanyok! Szerintem beszeljetek a partneretekkel, de kegyetek direktek: nekem ez kell, meg az, kulonben neked semmlesz jo.
2019. máj. 28. 11:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Én direkte beszélek vele, meg gondolom a kérdező is. Pár alkalommal csinálja, oszt ‘ ennyi. Ha mondom újra, vigyorog.
2019. máj. 28. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezeket nem érdekli hogy te mit akarsz.A saját élvezetét nézi és kész.Ezen mit nem értetek?

Keresni kell olyat aki figyel rátok,nem ilyen nyomorékokra pazarolni az időt.

2019. máj. 28. 11:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Hat reszvetemet nyilvanitom en is :D

Szerintem nincs szebb latvany mikor a no elelvez es elegedetten mosolyog :D talan izgatobb szamomra mint maga a szex

2019. máj. 28. 11:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a csajom ilyen. Nem csinálta bizonyos dolgokat, pedig mondtam, hogy igénylem. Majd megcsaltam, akkor csinálta egy hétig, utána megint nem. Ezekkel az emberekkel nem tudsz mit kezdeni.
2019. máj. 28. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nagyon nyers leszek, de szerintem már megunt és csak saját maga kielégítésére használ.
2019. máj. 28. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:
hát lányok, ezt választottátok. az ilyen férfiaknak alacsony a szexuális kultúrájuk. nem tudják hogyan érjenek egy női testhez, fogalmuk sincs az örömszerzésről az erogén zónákról és úgy általában az intimitásról. nem hinném hogy esetleg utána olvasnak vagy néznek a dolgoknak mert nekik így is jó, elélveznek oszt kész, téma lezárva. ez olyan kb. mint akit nem nagyon érdekelnek az autók, de vezeti őket, használja mert kell közlekedni valahogy. de soha sem fog utána nézni a dízelmotorok tulajdonságainak, melyiknek milyen jellemzői vannak stb. csak felhasználó. sok türelmet és kitartást kívánok hozzájuk.
2019. máj. 28. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:

"Próbáltam még azt is, hogy csak akkor csinálom az ő kedvenc érintéseit, ha ő is az enyémeket, hátha a tudatalattijára fogok tudni hatni, ha a tudatára már nem, de ez sem válik be. Egyáltalán nem veszi a lapot." =>

Rosszul próbálod. Ne érj hozzá, ne szexelj vele, állj neki masztizni előtte, és ha szóváteszi, közöld vele, hogy egyedül jobb, mert te legalább tudod, hova kell nyúlni. Az ilyenre kár időt pazarolni.... És hányan, de hányan teszitek mégis, és hagyjátok rá, lealacsonyítva ezzel a női nemet, erősítve a pasikban, hogy a szex csak róluk szól...

2019. máj. 28. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!