Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg úgy fogok megdögleni hogy még nem volt hüvelyi orgazmusom? 39/N
Figyelt kérdés
2019. máj. 27. 22:43
31/43 anonim válasza:
Remeny hal meg utoljara. Orulok hogy tobb figyelmet szentelsz a valaszaimra mint a tobbiekere, ez meg engem tesz boldogga :D
32/43 anonim válasza:
Kérdező! Volt 39 éved! 39 k...a év, amikor ezen agyalhattál volna. Most hirtelen megvilágosodtál, és kellene egy kulcs, ami 39(jó, a kamaszkor leszámítva is jó 20) éve nincs meg.
Szerinted itt lesz meg egy kérdéstől?
Elnézést az őszinteségért, ez van!
F, 37
33/43 A kérdező kommentje:
33 igazad van!!! De rám tört a k@rva 40 év! Vágod mire gondolok? A férfiaknál kapuzarasi paniknak hívják.
2019. máj. 28. 09:00
34/43 anonim válasza:
Vágom. Sajnos ez van. Nem foglak hitegetni, amelyik vonat elment, az nem jön vissza.
35/43 A kérdező kommentje:
35! Figyelj tegnap kitort ez belolem. Nem varok senkitol sajnalatot. Csak egy kerdest raktam fel.
2019. máj. 28. 09:15
36/43 anonim válasza:
Oké, de hiszed, hogy kapsz is választ, már valódit?
Ezen már kár agyalni. Lett volna időd ezt megoldani, csak akkor más volt a fontos....egyszerűen értelmetlen a dolog.
37/43 A kérdező kommentje:
Igazából költői kérdésnek szántam. Azt gondoltam elviccelik vagy hasonló
2019. máj. 28. 10:03
38/43 anonim válasza:
Nekem se volt soha és nem is lesz, ezt jól tudom, nem érzek semmit odabent. De a maszti közbeni csiklós kárpótol érte :))
39/43 A kérdező kommentje:
38! Igeeeen az is k@rva joooo...👌
2019. máj. 28. 11:35
40/43 érdeklődő35 válasza:
Ha eddig a vibriket, dildokat nem próbáltad, akkor olvass utánuk, melyiket ajánlják, és válassz szimpatikusat, ami feltehetően elég erősen tud á a g pontodat izgatni. A kezdetben izgasd a csiklód is, higybiztosan sikerélménnyel záruljon a próba. aztán ha elég jól megismerted magad benn, hogy merre a legjobb akkor próbáld elhagyni a csiklós ingerlést. Ha így sem sikerül, akkor meg élvezd a csiklós élvezeteket!😋🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!