Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg úgy fogok megdögleni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg úgy fogok megdögleni hogy még nem volt hüvelyi orgazmusom? 39/N

Figyelt kérdés
2019. máj. 27. 22:43
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Én is elégedett vagyok. Csak kíváncsi lennék! Ennyi! Tudom mi az orgazmus..Csak azt mondjak az másmilyen..mi a f..szert kell itt az embert így lehurrogni. Nemcsak ebben a kategóriában de minden másikban is csak fikázzák az embert!
2019. máj. 28. 00:12
 22/43 anonim ***** válasza:
50%

Egy vibrátorral megoldod vagy ha gondolod megoldom neked. Utána kevés rezgéssel, vagy rezgés nélkül megtanulod. Aztán már egy átlagos fa sz is tud ilyet okozni.

De az is lehet hogy egy jó méretes fa sz kellene beléd, egy olyané aki önzetlen és figyelmes közben.

2019. máj. 28. 00:31
 23/43 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek..
2019. máj. 28. 00:33
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvàn egy 39 éves nő fog ilyet kiírni... :-)
2019. máj. 28. 01:27
 25/43 anonim ***** válasza:
79%
Mindenki csak lehurrog? Nekem egy okos ember azt mondta, hogy ha azt veszem észre, hogy körülöttem mindenki hülye, akkor gyorsan forduljak pszichiáterhez...
2019. máj. 28. 05:38
 26/43 A kérdező kommentje:
Nem fogok magyarázkodni.. semmi értelme. Mindenki azt gondol amit akar. Persze vannak trollok..értem én hogy nem minden kérdés hihető.
2019. máj. 28. 06:54
 27/43 anonim ***** válasza:
71%
A nők többségének nincs hüvelyi orgazmusa. Akinek van, az is sokszor úgy jön, hogy behatolás és reszelés közben felizgul és közben a partner teste, faroktöve, szeméremcsontja dörzsöli a csiklót. Tehát nem lehet ezt így elkülöníteni, hogy hüvelyi vagy csikló orgazmus. Eleve a hüvelyben mozgó pénisz ingerli a csikló mélyen fekvő barlangos testét, ami Y alakban fut a hüvely két oldalán. Ugyanis a csikló nem annyi, amennyit te látsz belőle kívülről... Mostanában már azt mondják a szexológusok, hogy nincs kétféle orgazmus, egyféle van, de valaki ezt csak külső izgatással tudja elérni, mások meg hüvelyben is. De mindkét úton ugyanazokat az idegpályákat aktiválja a partner.
2019. máj. 28. 07:41
 28/43 anonim ***** válasza:
Vibrátorral próbáltad?
2019. máj. 28. 07:48
 29/43 anonim ***** válasza:
Kérdező, szeretlek, legyen szebb a mai napod mint a tegnapi!
2019. máj. 28. 08:06
 30/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves utolsó.. új nap új remények.. halleluja
2019. máj. 28. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!