Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy álmomban orgazmusom volt? 24/L
Figyelt kérdés
Eddig mindig csak maszti közben volt orgazmusom, amikor más csinálta akkor nem. Ezért is lepődtem meg, mikor álmomból arra keltem, hogy elmentem. Ilyen lányoknál gyakran előfordul? Nagyon meglepődtem.2019. febr. 26. 16:20
1/8 anonim válasza:
Nálam is fordult már elő. Bár nálam akkor is,ha más csinálja, sőt, az a legjobb
2/8 anonim válasza:
Én pedig ébredtem már arra hogy masztizok. :)
3/8 anonim válasza:
Van nálunk is ilyen
Én is ébredtem már nedvesen
N
4/8 anonim válasza:
Nálam is volt már,hogy orgazmusom volt álmomban,főleg mikor megvan a havim.
Biztos menstruációkor jobban dolgoznak a hormonjaim...
5/8 anonim válasza:
Én is keltem már arra, hogy orgazmusom volt. Mondjuk erotikus álmom is volt éppen, tehát nem csak úgy random jött.
6/8 anonim válasza:
Egyszer fordult elo, amikor magamhoz nyulni se volt idom, se energiam.
7/8 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Nekem is van, havonta 1-2szer. Erotikus álmomban, van amikor elélvezek, de olyan is volt már, hogy nem. Úgy azért rosszabb volt ébredni :)
8/8 Mici24 válasza:
Nekem is volt már. Olyankor már nagy az éhség 😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!