Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hogyan fogadjam el a kis pénisz méretemet?
Figyelt kérdés
2019. máj. 24. 07:15
11/20 anonim válasza:
Azt kérdezed, hogyan fogadd el? Sehogyan. Ne fogadd el. És akkor????
12/20 anonim válasza:
- Hát, kedvesem, ezt tudom nyújtani - tárja szét a kezét az ifjú férj.
- Rendben Józsi, akkor kezdd el nyújtani - válaszol az ifjú feleség.
13/20 anonim válasza:
Ha mindenkinek 4-5 cm mélyen van a G-pontja akkor miért nem szexel egyszerűen mindenki ekkora fa**ú emberrel??? akkor nem mindegy???? és miért szenvednek szegény ekkorák az elutasítástól? ...mert nem jó a méret? vagy nem jó a nőnek? hmhmhm? Miért is nem jó a nőnek? Ez érdekes. Azért mert G-pont mindenkinek máshol van, ahogy a hüvelye is mindenkinek más belül. Máshogy szűkül, máshol bővül, máshogy selymes stb. Ezért kell megtalálni a kulcsodhoz a zárat és fordítva. A hüvely sem mindegy milyen. És rengeteg olyan nő van aki biológiailag képtelen elmenni hüvelyi úton...mert nincs hozzá "receptora".
14/20 anonim válasza:
Attól meg lehet jót élvezni tőle, bár nagyokat lökni, durvulni nem tudsz vele.
Ez van fogad el, senki sem tökéletes.
15/20 anonim válasza:
Nem a gpont miatt szexelünk. Akinek nem találtak soha meg, az ne szexeljen? Vagy az sosem élvezte? Vagy az összes pasi farka olyan, hogy hozzáér? Nekem például a méhszájam is érzékeny, kellemes tud lenni, gpont meg csak a kéztől robban. Egyébként én is rosszul mondtam : [link] és a hüvelyi orgazmus is onnan jön, ahonnan a csiklós, csak a hüvely nem mindenkinek olyan érzékeny és nem mindenki tud úgy beindulni, hogy összejöjjön. Ha fogalmad sincs, akkor ne oszd az észt ilyen arrogánsan, kismillió kérdőjellel, mert nevetségessé válsz.
17/20 anonim válasza:
Én is arra szavazok, hogy ne fogadd el.
18/20 anonim válasza:
Az összes farokméret miatt rinyáló fiúcskát elküldeném egy mozgássérült egyesületbe fél évre közmunkára. Had lássák hogy hol kezdődik az életben a probléma.
Ha nincs kezed, lábad, vagy béna vagy deréktól lefele, vagy vak akkor átértékeled a dolgot.
19/20 anonim válasza:
Nekem 16-17 kozott van, sosem mertem még meg teljesen erektált allapotban. Ettol fuggetlenul sokaig en is rosszul ereztem magam miatta. Az osszes baratnom azt mondta hogy ez tokeletes, az a "pont jó" kategoria. Nem tul nagy hogy ne lehessen elvezni a szexet es nem is kicsi. Ettol fuggetlenul sok ido kellett hogy elfogadjam magam. Furcsa vagyok, félórás szex után mar latom rajtuk hogy végük van de en meg folytatnam a kimerulesig, ugy tudom csak elfogadni magam..beteg vagyok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!