Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kíváncsi vagyok arra, milyen leszopni egy pasit férfiként, akkor már biszexuális vagyok?
Eszembe jutott, hogy kipróbálnám milyen lehet. Arról fantáziálok,hogy milyen lenne, ha körbeállna több pasi, és kielégíteném őket orálisan. Biszexuális vagyok?
32/F
Igen
Ha tervezel ilyet megvalósítani jelezz
"Perverz állat! :/"
Ha neked csak ennyi jut eszedbe a másságról, mert mindekit és mindent utálsz, aki, vagy ami nem hetero, akkor nem kellene itt kotonoznod. Nem ez az első kérdés, ahová csak ennyit írtál. Felesleges reklámoznod magad!
A fantázia, amit írsz, nekem megvolt - hatalmas élmény volt. 3 srác volt, és mindegyiküket ki kellett elégítenem (hátrakötözött kézzel).
A kérdésre válaszolva: igen, biszex vagy, ahogy én is. Nekem is van barátnőm, aki tudja rólam. Kapcsolatot mindig is csak nőkkel tudtam elképzelni, szexet srácokkal is. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!