Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is szexinek tartja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szexinek tartja a nagyon vékony lányokat? (40 kg körülieket)

Figyelt kérdés

2019. máj. 23. 21:37
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
160 centihez is brutálisan kevés a 40 kiló, lol. BMI szerint maximum 147 centi magas lehet ezzel a testtömeggel egy lány ahhoz, hogy ne számítson alultápláltnak. Nem értem, mi lehet bárki számára vonzó egy egészségtelen testen. Bár azt el tudom képzelni, hogy az itteniek többségének full mindegy, csak jussanak már lyuk közelébe, ez pedig inkább szomorú.
2019. júl. 1. 03:18
 32/36 anonim ***** válasza:
Én imádom őket. A legjobb barátnőim mind vékonyak😃
2019. júl. 2. 04:56
 33/36 anonim ***** válasza:
29%

Nem baj, ez itt is !!! igy megy.

Van egy kérdés, aztán jönnek a kommentek az összes lehetséges verzió,

Igen, nem, vénf...szoktól, kétgyermekes okosoktól, kiveséző analizátortól, biológigai egészségkutatótól, bunkóktól stb stb és ez igy van rendjén :-) Neeem ?

És igen, csak max 45kg, ez jön be még mindig.

Sz...rok rá hogy egészséges vagy nem, ő dolga hogyan él. De nekem ez tetszik és igen, szexi.

2019. júl. 2. 05:55
 34/36 anonim ***** válasza:
Majd nem lesz olyan szexi, ha hullani kezd a haja, legyengül az immunrendszere, csontritkulása lesz, meddővé válik, hogy megfeleljen az elvárásaidnak, hogy ki ne dobd.
2019. júl. 2. 09:59
 35/36 anonim ***** válasza:
Na utolsó, ha valaki elvárásoknak akar megfelelni, az már nála, ab start kiesett. Nem elvárásteljesitésból és megfelelniakarásból vagyok, vagy legyünk együtt valakivel, hanem csak akkor, és azért, mert természetes-önmagát adja és olyan, amilyen.
2019. júl. 3. 05:09
 36/36 anonim ***** válasza:

De értsd meg, hogy nincs olyan nő, aki azért 40 kiló, mert "önmagát adja", legfeljebb akkor, ha a súlyos testképzavart vagy a felszívódási zavart nevezed önazonosságnak, de ebben az esetben, ha nem kezelik, lesz még annyira sovány is, hogy a te pöcköd sem fog felállni rá, plusz meghal 40 éves kora előtt (ebben a tudatban komolyan nyugodt szívvel vágsz bele vele bármibe is, és arra biztatod, hogy meg ne gyógyuljon?).

A harmadik lehetőség az, hogy a törpenövés határát súrolja, de akkor meg nem néz ki annyira soványnak, amennyire te akarnád, hogy az legyen.

2019. júl. 3. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!