Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szexinek tartja a nagyon vékony lányokat? (40 kg körülieket)
Figyelt kérdés
2019. máj. 23. 21:37
21/36 anonim válasza:
Azért az sem mindegy, hogy mekkora testmagassághoz társul a 40kg.
Mert pl. egy 155-160cm magas lányoz teljesen jó, de egy 170-175 magashoz viszont már az extrém soványság.
22/36 anonim válasza:
Több esélye van a 40 kilósnak vonzónak lenni, mint egy elhízottnak, bár egy soványnak sincs sok esélye, de egy dagatnak a vonzófaktora erősen a nulla felé közelít.
23/36 érdeklődő35 válasza:
Igen. A filigránokat, testalkatukhoz arányosan pici cicikkel.
24/36 anonim válasza:
Én is eléggé vékony vagyok, de hozzá nem is vagyok nagyon magas, szóval egyenletesen oszlik el rajtam. Eddig minden pasimnak bejött hogy olyan kis "cuki, ölelgetnivaló" vagyok,szóval teljesen meg vagyok elégedve.
26/36 anonim válasza:
A magasságot is figyelembe kéme venni. Pl. egy 150 cm magas lánynak ez a súly oké, míg egy 170 cm magasnak nagyon kevés
27/36 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok pedofil, én az érett nőket szeretem.
29/36 anonim válasza:
Nekem tetszenek, de én 100 kiló vagyok. Nem sok esélyem van ilyen csajjal összejönni, sem randira, sem szexre. :-(
Eddig kettő ilyen apró termetű partnerem volt, mindkettő igazán szuper nő volt. Kifejezetten izgatóan hatottak rám!
30/36 anonim válasza:
Nem!
Csonttal játszanak a kutyák!
Nekem az jön be, ha van husi!
39 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!