Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szexinek tartja a nagyon vékony lányokat? (40 kg körülieket)
Hát igen, nekem is ez az egy "dilim" volt egész életemben, az ilyen vékony-soványság. Imádtam párszor már látni, ahogy 69-ezve egy falat popsi az arcom felett és széttárt punci, nekem nagyon izgató a látvány, nem beszélve arról, amikor hasrafektetve a lányt, kispárna a pocija alá és úgy vagyok benne, gyönyörű, legalább is nekem. Ő meg alulról a kezével nyomja a vénoszdombja felett a pociját és ott böködöm a farkammal belülről a kezét. Atomjó játék ez is.
Szóval nekem csakis a 40-45kg ami bejön.
Szivesen megismerkednék mostanában is hasonlóval, akár csak "barátság extrákkal" dologra is.
Komolyan, hogy ide verődött egyszerre mennyi kan...
A kérdés úgy szól, hogy más IS szexinek tartja-e, vagyis világos belőle, hogy nem a kérdezőről van szó, hanem éppen pasiként írja ezt ki, annak reményében, hogy hátha ír itt pár ilyen válaszoló, akire rányomhat privátot punci reményében, mert ugye egy lányak annyi elég a lefekvéshez (egyáltalán, mást nem is akar, mint szexet, a kangörcsös itteni felhasználókhoz hasonlatosan), csak annyi, hogy valaki idegen név és arc nélkül, online azt írja, éppen vonzza az ő alkata, és ennyi kell csak, egyenes siker. Tényleg megmosolyogtató.
A sok kandúrnak pedig annyira lentre koncentrálódik a vér a feje helyett, hogy nem is értelmezik a kérdést, hanem mindjárt betámadják az ajánlatokkal a szintén kandúrt, hogy hogyne, és ha te ilyen lány vagy, akkor azonnal és telibe.
Utolsó: tudod hogy van az. Ha feláll, akkor csökken más terület vérellátása, így romlik az olvasás és gondolkodás képessége.
Amúgy én szeretem a nagyon vékony nőket, de nem súlyra meghatározva egy 175/5x kg ugyanolyan vékony mint egy 160/4x
Én nagy termetű fickó vagyok 100+ , nekem kifejezetten tetszenek a vékony csajok.
40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!