Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is szexinek tartja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szexinek tartja a nagyon vékony lányokat? (40 kg körülieket)

Figyelt kérdés

2019. máj. 23. 21:37
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
15%
Csatlakozok az első hozzá szólóhoz. Én is imádom őket! Ha lehet ilyen párt keresek. Sajnos kevesen akarnak ismerkedni. De ha sikerül akkor hatalmas szeretkezések lesznek belőle. Te ilyen vagy kérdező? Mert akkor megismernélek!
2019. máj. 23. 23:29
 12/36 anonim ***** válasza:
23%

Hát igen, nekem is ez az egy "dilim" volt egész életemben, az ilyen vékony-soványság. Imádtam párszor már látni, ahogy 69-ezve egy falat popsi az arcom felett és széttárt punci, nekem nagyon izgató a látvány, nem beszélve arról, amikor hasrafektetve a lányt, kispárna a pocija alá és úgy vagyok benne, gyönyörű, legalább is nekem. Ő meg alulról a kezével nyomja a vénoszdombja felett a pociját és ott böködöm a farkammal belülről a kezét. Atomjó játék ez is.

Szóval nekem csakis a 40-45kg ami bejön.

Szivesen megismerkednék mostanában is hasonlóval, akár csak "barátság extrákkal" dologra is.

2019. máj. 24. 05:20
 13/36 anonim ***** válasza:
73%
Egyáltalán nem. Nem véletlenül a telt test a termékenység szimbóluma, az a kedvencem.
2019. máj. 24. 06:21
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan, hogy ide verődött egyszerre mennyi kan...

A kérdés úgy szól, hogy más IS szexinek tartja-e, vagyis világos belőle, hogy nem a kérdezőről van szó, hanem éppen pasiként írja ezt ki, annak reményében, hogy hátha ír itt pár ilyen válaszoló, akire rányomhat privátot punci reményében, mert ugye egy lányak annyi elég a lefekvéshez (egyáltalán, mást nem is akar, mint szexet, a kangörcsös itteni felhasználókhoz hasonlatosan), csak annyi, hogy valaki idegen név és arc nélkül, online azt írja, éppen vonzza az ő alkata, és ennyi kell csak, egyenes siker. Tényleg megmosolyogtató.

A sok kandúrnak pedig annyira lentre koncentrálódik a vér a feje helyett, hogy nem is értelmezik a kérdést, hanem mindjárt betámadják az ajánlatokkal a szintén kandúrt, hogy hogyne, és ha te ilyen lány vagy, akkor azonnal és telibe.

2019. máj. 24. 06:32
 15/36 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó: tudod hogy van az. Ha feláll, akkor csökken más terület vérellátása, így romlik az olvasás és gondolkodás képessége.

Amúgy én szeretem a nagyon vékony nőket, de nem súlyra meghatározva egy 175/5x kg ugyanolyan vékony mint egy 160/4x

2019. máj. 24. 07:19
 16/36 anonim ***** válasza:
18%
Igen, ha nagy mellei vannak!
2019. máj. 24. 07:38
 17/36 anonim ***** válasza:
46%
Nagyon tetszenek és szexben is a legjobbak.
2019. máj. 24. 07:52
 18/36 anonim ***** válasza:
62%

Én nagy termetű fickó vagyok 100+ , nekem kifejezetten tetszenek a vékony csajok.

40f

2019. máj. 24. 08:19
 19/36 anonim ***** válasza:
80%
Én is a pici, vékony lányokat kedvelem. Asszem csak 1 db 50 kg feletti lánnyal voltam életemben. :-)
2019. máj. 24. 10:42
 20/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2019. máj. 24. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!