Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a legjobb baràtnőm öccsével. Csak 15 éves. Szoktam korrepetàlni és csak ketten voltunk nàluk. Most rettegek hogy elmondja a szüleinek vagy a baràtnőmnek. Màr nagyon megbàntam. Mit tegyek? 26L
Ha korrepetalod rendszeresen, az jogilag azt jelenti, hogy a tanára vagy.
Ha pedig tanárként 18 év alatti tanítványoddal létesítesz szexuális kapcsolatot az elvileg bűncselekmény. Csak gondoltam szólok..
Haha, elég gáz vagy (persze csak ha nem kamu)! Mit ne mondjak, sikerült jól leadni a színvonalat! :D Szerintem ezt a későbbielben ezt ne nagyon reklámozd, ha majd akarsz magadnak egy "normális" pasit. Értelmes emberben ez néhány kérdést tutira felvetne. Kezdésnek azt, h Miért? Nem talált magának alkalmasabb partnert? Vagy direlt a kissrác volt a kiszemelt? De akkor lehet, h van benne egy kis pedó hajlam? Vagy szimplán csak még egy tinédzser szintjén van? Vajon érhetett annyit egy kis szex egy 15 évessel, hogy kockára kellett tenni miatta egy barátságot, meg még talán a korrepetálások további menetét is? Mert, h a kissrácnak 15 évesen nincs annyi esze, az egy dolog... na de, h egy felnőtt nőnek sem, az már tényleg elég szomorú! Szóval, én ezek után arra jutottam, h ilyen story után nem tudnám az adott nőt komolyan venni! Most nem az, h téged, kérdező, hiszen közünk nincs egymáshoz csak abba gondoltam bele, h ha a párom ismerkedés alatt elmesélne nekem egy ilyen storyt, valszeg gyorsan rövidre zárnám dolgot!
Szóval a legjobb amit tehetsz, h imadkozol, h ne derüljön ki! Ha megis kiderül a srác által, akkor az szívás, nyilván jó nagy galiba lesz belőle, de ne aggódj, az idővel elhalványul! Viszont ha ezen már túl vagy, akkor aztán nagyon-nagyon mélyen halgass erről a dologról mindenki előtt mert szerintem normális ember szerint ez nem egy pozitív eldicsekedni való történet. Persze ez csak egy jótanács, igazából ezt neked kell tudni, hiszen több mint valószínű, h teljesen különböző értékrendeket képviselünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!