Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mindig mindenkinek azt mondják hogy veled volt a legjobb a szex?
Nem. Az igazat mondom. En eddig két férfinek mondtam, hogy vele volt a legjobb. De ezzel sem hazudtam, mert az egyiknél akivel addig a legjobb volt, még jobban kielégített az utána következő.
A többieknek csak annyit mondtam, hogy nagyon jó volt. (ez is igaz)
#1-es vagyok
Ugye, hogy voltak kivételek :) Amúgy gratulálok, egy szexisten lehetsz! (kuncogás)
Vannak fiúk/férfiak akik ösztönösen és/vagy anatómiailag,
sokkal jobb partnerek mint a nagy átlag, akár emiatt is történhetett.
Nem.
Eddig egy férfinek sem mondtam ezt. Inkább a barátnőimmel szokttuk ezt kitárgyalni ha arra kerűl a szó. De ott is kb csak annyit h eddig kivel volt a legjobb a szex.
L
Engem ez eddig kétszer ért ez a meglepetés. Először egy olyan nő mondta, aki bár jó pár pasival volt már, de a szexuális kultúrája nulla volt, minden meglepte.
A másodiknál tudom, hogy hosszú ideje egy rossz kapcsolatban élt, egy szexuálisan unintelligens élettárssal. Ő azt hiszem, hogy túlzott, de oly régen volt már orgazmusa, hogy így érezte.
De a legfontosabb, hogy mindkettővel szenvedélyes érzelmek voltak közöttünk, és ez működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!