Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beteg az a férfi, aki a feleségével nem szexel, mert ő ara izgul, ha más idegen férfi, vagy férfiak kefélgetik rendszeresen?
Figyelt kérdés
2019. máj. 19. 03:05
11/17 anonim 

válasza:

Amíg az összes szereplő, aki résztvesz a buliban,akarja és élvezi addig kinek van köze hozzá hogy ki hogy éli a szexuális életét? Ki minősítheti betegnek? Ha ez lenne a norma, akkor az lenne a beteg aki a hagyományosabb módját űzi a szexnek?
12/17 anonim 

válasza:

Tény, hogy kicsit szélsőséges, de egyébként a lényeg az, hogy mindenki élvezze és kész.
Írom ezt úgy, hogy én is szeretem, ha mással van a feleségem, de nem állandóan, hanem hébe-hóba, illetve én magam is szívesen kényeztetem más feleségét.
Szerencsére a nőknek is bejön ez az egész, vagyis a nagyja vevő rá.
13/17 anonim 

válasza:

Én nem tudnám elviselni, ha más hozzáér a feleségemhez. Nálam ez nagyon nem férne bele. De biztos, van akinél ez működik.
14/17 anonim 

válasza:

Nem egészséges ha sosem szexel a feleségével.
Ferjemet is izgatja ha mással szexelek neha, de ettől itthon is megkapom a betevőmet :)
15/17 A kérdező kommentje:
Értem , tehát a szexben nincsen olyan , hogy normális !
2019. máj. 19. 11:49
16/17 anonim 

válasza:

Nem, ha ők ezt megbeszélték és rendben van nem, bár csak találnék egy ilyen feleséget illetve párt..
17/17 anonim 

válasza:

Nem beteg, ha Ő erre gerjed, akkor miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!