Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! 1 Milliárd forintért lefeküdnétek egy ronda, kövér, cigány férfival?
Igen, egy ágyba lefeküdnék, ha nem érne hozzám és én se hozzá. :) Ha aludni szeretne, felőlem lehet de én nem mernék elaludni (nehogy közben hozzám érjen).
Tehát mindenféle szexuális dolog és érintés tabu, de ha arra vágyik - ennyiért odafeküdnék mellé pár órára amíg pl. alszik :)
32/N
Szerinted kinek ér meg ennyit gy d-gás?
Szerintem 10 millióért is lefeküdnének sokan,de még ennyit sem fizetne senki,amikor 100 ezerért már minőségi nőt kap 1 órára.
Én igen.
Szerintem akik azt írták, hogy nem feküdnének le vele, azok keverik az 1 milliárdot az 1 millióval :D
Ezek nem szokta fürdeni a zsír szalonkák..
Amúgy sok fehér lányt látok igényesebb romákkal , nem hiszem hogy pénz kell ehhez. A spanyolokat sem vetik meg pedig azok is cigányok..
még férfiként is, ha be van vizsgálva és tuti nem kapok el semmit :D
(nem szeretek dolgozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!