Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti lenézitek azokat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti lenézitek azokat a fiúkat/férfiakat akik nem mernek kezdeményezni?

Figyelt kérdés

2019. máj. 18. 12:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem mer kezdeményezni, akkor a csaj meg se fogja ismerni azt a srácot aki nem mer kezdeményezni, mert akadni fog rengeteg olyan pasi aki mer majd kezdeményezni. Egy nő meg nem fog kezdeményezni!
2019. máj. 18. 14:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem nézem le inkább sajnálom, sokakért kár.

Egyik eset: a srác honapokon keresztül viselkedett úgy mint akinek tetszem (szerintem tetszettem neki), akar valamit. Nem tett semmit, egy idő után amikor látta hogy észrevettem kerülte a szemkontaktust stb. Majd kezdeményeztem en. Nem lett belőle semmi, mai napig nem értem ha nem akart semmit minek bámult annyira de hát ez van. Kár érte ,kiváló ügynök volt. (Muszáj volt ezt elsütni bocsi). Ez még anno gimiben volt.

Masodik eset: ez már egyetemen volt, srác szintén sokat nézegetett, neha buliban összefutottam ismerősökkel akikkel volt, de sosem történt semmi. A rossz tapasztalatok miatt már nem mertem én lépni ill. egy idő után úgy vettem észre mintha már nem érdekelném.

Szóval én nem nézem le csak sok esetben sajnálatos tud lenni.

2019. máj. 18. 18:23
 13/13 anonim ***** válasza:
58%
Én igen. Növesszen magának férfiasságot és jöjjön oda hozzám.
2019. máj. 20. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!