Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Benneteket is zavar vagy feszélyez, ha pl a tömött buszon, szorosabban álltok egymás mellett?
Figyelt kérdés
Engem néha eléggé tud zavarni. De hallottam, hogy van akinek ez tetszik.
Ki hogy van vele?
29F
2019. máj. 16. 13:59
2/7 anonim válasza:
Igen zavar főleg nyáron. Nem a kedvencem az izzadt hónaljakat szaglászni főleg összetömörülve.
3/7 anonim válasza:
Ez a végrelökdösnekatömöttbüdösbuszon valami új fétis?
Amúgy kíváncsiságból, mihez akarsz kezdeni az információval? Összegyűjtöd őket egy buszra aztán indulhat a menet, fel a hegyre le a hegyről, had élvezzék?
Mellesleg nem, nem szeretem.
4/7 A kérdező kommentje:
..te mihez kezdesz az információval, ha elmondom? :D
-.-" :D
2019. máj. 16. 14:19
5/7 anonim válasza:
Engem is elegge zavar es feszelyez
6/7 anonim válasza:
Igen zavar. Nem szeretem ha ilyen közel vannak hozzám idegen emberek.
L
7/7 anonim válasza:
Én főleg azt utálom amikor direkt úgy mennek el mögöttem oldalazva hogy a fenekemhez érintse a fütyülőlyét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!