Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fekszünk egymás mellett a pasimmal, a keze a combomon van és én egyszer csak megfogom a kezét, akkor?
Szóval a kezére teszem a kezem, benyálazom az ujjait majd elkezdem izgatni a csiklóm, úgy hogy én irányítom teljesen... orgazmusig.
Ha ti lennétek hasonló helyzetben, mi lenne a következő lépés?
És mi lenne a következő lépés akkor, ha a lány szűz?
Voltatok már ilyen vagy hasonló helyzetben?
Gondolom én, józan paraszt ésszel, hogy a következő lépés a simogatás után vagy közben a csók lenne, majd lentebb haladva a nyalás kezdetnek.
F.
De lehet maradi vagyok és tévedek.
Nekem az őnbecsülésem nehezen viseli ha tárgynak használják a kezem. Arra gondolok hogy milyen nyomi vagyok amiért én egyedül nem tudom megcsinálni neki. Inkább lefognám a kezeit és én nyálaznám össze a punciját. Ha meg szerencsém van, a puncija is összenyálazná az arcomat.
Az aktus? Hát, ha ragaszkodik hozzá hogy csússzak be, akkor persze. Miért ne? De egy jó kiverés és/vagy szopizás is kb olyan örömteli lenne. Az se lenne baj, ha nem vagyunk még hónapok óta szerelmesek. De miért kérdezed ezt? Mik történtek? Jártok? Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!