Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hova szereti kapni/adni a spermát?
Figyelt kérdés
Pl.:szájba vagy arcra ,hasra stb.2019. máj. 15. 21:48
1/15 anonim válasza:
Lábra,arcra,punciba. Értelemszerűen lány vagyok
3/15 anonim válasza:
En azt vettem eszre h a pasik a legjobban szajba szeretik adni,en viszont oda legkevesbe.
L
5/15 anonim válasza:
Én szeretem punciba adni, de a száj, és a popsi sem kizárt. Vannak itt olyan lányok akik kipróbálnák velem? Akár egész napos szexet? Élvezet ami bele fér alapon.
6/15 anonim válasza:
Szájba is, testre is. Utóbbi esetben kávéskanállal összegyűjtöm, és én nyelem le.
7/15 anonim válasza:
Punciba. Ha azt épp nem lehet, akkor szájba.
8/15 anonim válasza:
Többnyire szájba. Ha tudom hogy rögtön utána megyek lezuhanyozni akkor a cicimre is.
20/L
9/15 anonim válasza:
Bárhová csak popoba és a hajamba ne :)
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!