Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, aki nem szereti a spermát annál hogy van ez?
Én nem engedem. Képzelem, mennyire lennék izgató, mikor öklendezve nyúlok a zsepiért és kapkodva hajtom szét, hogy beleköpjem a cuccot...
Akkor inkább szóljon időben, arcon, mellen stb. nem érzem az ízét, oda mehet nyugodtan.
Én nem szeretem, sem az ízét, sem az állagát, ezért gyorsan túlesem rajta. Emiatt nem vonom meg a páromtól annak az örömét, hogy a számba élvezzen. Nem köpöm ki, az egyrészt eléggé illúzióromboló, másrészt sokkal könnyebb azonnal lenyelni, mint tartogatni a számban, aztán kiköpni. Csak orális szexet zárunk így, sima szexet semmiképpen, mert azután, hogy bennem volt a farka, én már nem tudom bekapni (a saját nedveim ízét nem tudom elviselni).
23N
4-es 30 évesen tudhatnád, hogy mindenki mást szeret. Én nem tartom gusztustalannak, imádom lenyelni, szeretem az ízét. Ettől nem vagyok prosti és a férjem is normális.
Én bízom benne hogy a férjed is úgy gondolkodik erről mint te.
mikor milyen kedvem van
van hogy kiveszem cicimre verem
vagy engedem és ráfolyatom a falloszra
a köpés közönséges
24n
Köszönöm a sok választ. Jöhet még. :)
Nem gondoltam, hogy ilyen sokan megteszik azt a párjuk kedvéért hogy engedik hogy a szájukba élvezzen úgy hogy nem szeretik a spermájukat. Kedves gesztus tőletek. Jó ezt olvasni. Kiköpés tényleg illúzió romboló, de ahogy az utolsó írta a végén kifolyatja a farkára az még szexis is :)
Legtöbb nő az enyémet is lenyeli de az enyém jó izü vigyázok az étkezéssel
Szeretik is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!