Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki kifejezetten szereti a spermát?
Figyelt kérdés
Aki tényleg szereti az állagát, az ízét és nem a párja kedvérét nyeli csak le?#sperma #Sperma íz
2017. ápr. 24. 13:57
1/14 anonim válasza:
Tapasztalatbol mondom van ilyen :)
3/14 anonim válasza:
Van hogy kivanod,van hogy csak azert h oromet szerez a parodnak :)
4/14 anonim válasza:
Pár órával szex előtt egyél meg egy fél ananászt. Sokkal jobb íze lesz a spermának.
Amúgy ha mélyre lövöd, akkor nem is kell nagyon kóstolgatni.
Utána pohár víz és kész. :P
5/14 anonim válasza:
A spermát konkrétan nem kívánom, de mag a szopàs folyamatát igen. Nem csak azért, mert örömet akarok okozni, hanem mert számomra is izgató és jó érzés. De nem azért csinálom h aztán a végterméket izlelgethessem a számban.
(Párkapcsolatban élek, nem kérek privit)
24/N
6/14 anonim válasza:
Én szeretem. De legjobban azt, hogy így okozhatom a pasinak a legjobb érzést, ha a nem veszem ki a számból abban a pillanatban.
7/14 anonim válasza:
Nekem volt olyan buliban reggel, hogy a csaj éhes volt és leszopott, hogy kapjon egy kis fehérjét. Nem kamuzok ilyen szöveggel állított oda a csaj, hogy éhes .... Elég jó duma nem?
8/14 anonim válasza:
6 os vegre valaki erti ezt miert jo egy lany szajaban elemnni.
9/14 anonim válasza:
Nekem rengeteg van, de azt tapasztaltam hogy a legtobbnel ez inkabb hatranyt jelent! Persze vannak kivetelek, de inkabb ritka.
10/14 anonim válasza:
Én szeretem!Jó érzés örömet okozni neki is meg szeretem az izét is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!