Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti járnátok olyan lánnyal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok olyan lánnyal, akit megerőszakoltak korábban?

Figyelt kérdés
Nem éreznétek úgy, hogy “csökkent értékű” az “áru”?

2019. máj. 15. 14:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%
Járnék, ha nem e köré épülne az egész élete. Értsd: már rég feldolgozta és nincs az, hogy sokszor érthetetlenül és furcsán reagál, teljesen ártatlan és hétköznapi dolgokra. Én átérzem és mélyen együttérzek, ha valakit egy ilyen trauma ért, de tudni kell továbblépni, szóval én nem személy szerint nem akarnék ahhoz asszisztálni, hogy évekig ápolgassam a lelkét és minden rezdülésére figyeljek a másiknak, nehogy véletlenül olyat tegyek, ami miatt katatonikus állapotban esik nekem.
2019. máj. 15. 15:28
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
attol fugg. ha szeretne feldolgozni akkor maximalisan tamogatnam es odafigyelnek ra, ugy haladnek ahogy neki kenyelmes. de ha egyaltalan nem tudna rajta tullepni es nem is mutatna kis jelet sem arra, h akar, akkor nem. orokke nem elhetek szexmentes eletet.
2019. máj. 15. 15:28
 13/24 anonim ***** válasza:
63%
Persze hogy járnák, voltam is ilyen lánnyal kapcsolatban
2019. máj. 15. 15:30
 14/24 anonim ***** válasza:
28%

Természetesen :)

Az erőszak nem a nő hibájából történik, hanem a sok perverz pasi miatt.

Sosem bantottam a baratnomet. ::))

2019. máj. 15. 15:33
 15/24 anonim ***** válasza:
37%

Undorító hogy a nőket tárgyként kezeled.

És igen, járnék.

Biztos hogy jobban oda kell figyelni rá és még ha fel is jönne valami a múltból, azon lennék hogy megnyugtassam.

Nem ő tehet róla hogy megerőszakolták.

Sajnos egy ilyen làny lelkileg biztos nagyon sérült szóval finoman kell vele bánni.Nem rég itt is beszélgettem egy ilyen lánnyal és érezhető volt az írásában hogy megtört szegény.

De igen, összejönnék vele.

Nem kizárt hogy pont az a lány ér többet...

2019. máj. 15. 15:48
 16/24 anonim ***** válasza:
58%

Igen. Barátnőmet is megerőszakolták, alsóban egy nyolcadikos srác szopásra kényszerítette.

Legszívesebben eltörném a karját érte.

Engem is durván bántottak általános iskolában, egy nagy szar az igazságügyi rendszerünk, amikor gonosz gyerekek bármit megtehetnek a többi gyerekkel.

2019. máj. 15. 15:59
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem lenne gond számomra, úgy gondolom, ugyanolyan értékes ő még ettől, és szerintem lehetne tőle tanulni pár dolgot.
2019. máj. 15. 17:48
 18/24 anonim ***** válasza:
67%

Mi az hogy csökkent értékű az árú?

Egy Nő nem tárgy

Velem sajnos megtörtént ez a borzalom még tiniként.. évekig nem néztem férfiakra mai napig bepánikolok ha aktusra kerül a sor .. elengedni sose tudtam magam annyira h átéljék egy orgazmust.. Nekem már az is jó volt ha nem éreztem fájdalmat odalent ...

Persze nem rögtön mondtam el hogy mi is történt velem. De nem hátráltak meg persze mélységesen bántotta és dühítette őket hogy ez történt velem .. De nem ítéltek el ... Nem tekintetek rám úgy mintha ez szegyen lenne

N

2019. máj. 15. 18:39
 19/24 anonim ***** válasza:
94%
Csak akkor, ha már fel tudta dolgozni.. több lelkileg-pszichésen sérült barátnőm volt az utóbbi években, és úgy érzem, hogy megérdemelnék olyan lányt végre, aki nem hordoz magával traumát.
2019. máj. 16. 00:46
 20/24 anonymousreview60 ***** válasza:
Igen. Nem, mert annak - gyakorlatilag - nincs köze az erkölcséhez, csúnyább sem lesz tőle.
2019. jún. 10. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!