Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan lánnyal, akit megerőszakoltak korábban?
Természetesen :)
Az erőszak nem a nő hibájából történik, hanem a sok perverz pasi miatt.
Sosem bantottam a baratnomet. ::))
Undorító hogy a nőket tárgyként kezeled.
És igen, járnék.
Biztos hogy jobban oda kell figyelni rá és még ha fel is jönne valami a múltból, azon lennék hogy megnyugtassam.
Nem ő tehet róla hogy megerőszakolták.
Sajnos egy ilyen làny lelkileg biztos nagyon sérült szóval finoman kell vele bánni.Nem rég itt is beszélgettem egy ilyen lánnyal és érezhető volt az írásában hogy megtört szegény.
De igen, összejönnék vele.
Nem kizárt hogy pont az a lány ér többet...
Igen. Barátnőmet is megerőszakolták, alsóban egy nyolcadikos srác szopásra kényszerítette.
Legszívesebben eltörném a karját érte.
Engem is durván bántottak általános iskolában, egy nagy szar az igazságügyi rendszerünk, amikor gonosz gyerekek bármit megtehetnek a többi gyerekkel.
Mi az hogy csökkent értékű az árú?
Egy Nő nem tárgy
Velem sajnos megtörtént ez a borzalom még tiniként.. évekig nem néztem férfiakra mai napig bepánikolok ha aktusra kerül a sor .. elengedni sose tudtam magam annyira h átéljék egy orgazmust.. Nekem már az is jó volt ha nem éreztem fájdalmat odalent ...
Persze nem rögtön mondtam el hogy mi is történt velem. De nem hátráltak meg persze mélységesen bántotta és dühítette őket hogy ez történt velem .. De nem ítéltek el ... Nem tekintetek rám úgy mintha ez szegyen lenne
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!