Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imrus92 kérdése:
Sok olyan duci kövér nő van aki nem talál partnert? Soknak mièrt taszító egy duci kövèr nő?
Figyelt kérdés
2019. máj. 13. 19:19
12/13 anonim válasza:
9-esnek szeretném üzenni ezt. Az ember nem csak úgy lehet kövér, hogy sokat eszik, hanem lehet valami betegség vagy pajzsmirigy probléma. Nem értem hogy miért kell elítélni őket. Igen, mielőtt kérdeznéd, én is kövér vagyok.
13/13 anonim válasza:
Egyetértek 9-essel. Oda lehet figyelni, ha nem eszel sokat, nem leszel kövér. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!