Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idegen helyen a férfi mért ül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegen helyen a férfi mért ül le a másik férfi mellé, és nem a vonzó nő mellé?

Figyelt kérdés

ma voltam vizsgázni, ilyen 20-as éveiben járó korosztályról van szó.

feltűnt, hogy nem csak most ,de általánosságban is, mint a mai eset, hogy 2 hely van 1 férfi és 1 jó nő között, belépett a helységbe még egy átlagos férfi, és a két szék közül a férfi mellé ült le alapból... miért? fél a puncitól?

2019. máj. 13. 18:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

nem az , hogy mindig a nő mellé kéne leülnie...

hanem hogy mindig a férfi a másik férfi mellé ül le...

nem a nap süt a szemébe, nem a hely szűke... istenem...mennyi értetlen ember van itt.... inkább te se írkálj már, ha nem tudsz értelmezni 1 kérdést

2019. máj. 13. 18:48
 12/20 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok, és mindig nő mellé ülök.

Vékonyabbak, és legtöbbször kevésbé büdösek, mint a férfiak.

2019. máj. 13. 20:00
 13/20 A kérdező kommentje:

igen, ez a legkisebb része

én azért ülök a nő mellé, mert heteró vagyok, és mint úgy, sokkal kellemesebb látvány 1 nő, mint egy férfi, még akkor is szívesebben ülök mellé, ha nem kezdek ki vele... egyszerűen azokat nem értem, akik a férfi mellé ülnek, márpedig a legtöbb ember így tesz....

2019. máj. 13. 20:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szóval heteró vagy és azért ülsz le a nők mellé mert kellemesebb a látvány? miért, meg szoktad bámlni azt aki mellé leülsz? Azért ülsz a nők mellé hogy stíröld őketvagy mi?

Nem mindegy hogy ki mellé ülsz le amíg a másik nem büdös és nem terpeszkedik?

Amugy a legtöbb ember kellemesebben érzi magát ha egy ugyanolyan nemü emberrel van, jobb érzés srácként leülni egy srác mellé, jobban egy húron lendültök mint egy csajjal. Gondolom..

Csak nyílván ha egy pasi mellé ülsz nem tudod bámulni a melleit nem igaz? Ha idióta vagy minek teszel ki h*lye kérdéseket?

17/l

2019. máj. 16. 17:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem akar tolakodónak, nyomulónak tűnni.
2019. máj. 16. 18:14
 16/20 A kérdező kommentje:

rosszul gondolod, kislány vagy te még... amúgy inkább kattints a böngésződ vissza gombjára, mert ez a kategória 18 éven felülieknek van!

2019. máj. 16. 18:24
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, és ha lenne hely egy ferfi es egy no mellett is, en is a no melle ulnek. Nem tudom, talan mert felenkebb vagyok, foleg, ha jo pasirol van szo, felnek, hogy valamit szerencsetlenkednek, vagy mittomen’ . Nem, nem vagyok leszbi.
2019. máj. 16. 18:41
 18/20 anonim ***** válasza:
97%

nem gondolom hogy 17 évesen kislány lennék és kevésbé érettebb mint egy 18 éves. én csak válaszoltam a kérdésre és kiírtam a korom(mindig kiírom) mert úgy gondolom hogy egyes kérdésekben nem mindegy hogy egy 17 éves vagy egy 30 éves nő véleményét olvasod.

Mellesleg azért reagálsz rám negatívan mert neked nem tetsző választ adtam ami azért egy nagyon primitív dolog a részedről

2019. máj. 16. 19:18
 19/20 A kérdező kommentje:
pedig 17 évesen nagyon gyerek vagy még, 18 évesen szintén
2019. máj. 19. 08:22
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Te meg minek teszel fel idióta kérdéseket?
2019. jún. 4. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!