Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másik férfi fütykösét megnézed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másik férfi fütykösét megnézed, illetve mi jut eszedbe róla?

Figyelt kérdés
Szeretnéd megfogni , vagy játszani vele , mintha a tied lenne .
2018. dec. 17. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kategória: Szexualitás » Heteroszexualitás

Nem???!

2018. dec. 17. 09:55
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Igen :) be is kapnám :) 23/F
2018. dec. 17. 09:57
 3/8 anonim ***** válasza:
én is megfognám..kényeztetném..kézzel-szájjal..
2018. dec. 17. 10:12
 4/8 anonim ***** válasza:
meg szoktam nézni az öltözőben kíváncsiságból, de se nem játszok, se nem fogdosok
2018. dec. 17. 10:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez homo kategória.
2018. dec. 17. 13:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy megnézem. Érdekel másé milyen. Ha nem kopasz, akkor fantáziálok is róla.
2018. dec. 17. 15:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak néha elgondolkozom, hogy jó nagy farka van az öltözőben mindenkinek ...de gondolom azért csak nagy farkakat látok, mert azok mutogatják, akiknek nagy van. Illetve szerintem sokan csalnak és direkt felállítják valamennyire, hogy nagyobbnak tűnjön, mint alapállapotban (köztük én is 😁)
2018. dec. 17. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, mivel nem vonzódom a férfiakhoz, és ez egyébként sem ebbe a kategóriába illik.
2018. dec. 17. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!