Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van esélyem alkalmi laza,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem alkalmi laza, vagy szexkapcsolatot találni csendes férfiként?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy ismerkedés nem erősségem. 29/F

2019. máj. 13. 17:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
#5 mi is utáljuk az olyan muffokat akik csak ülnek a sarokban, aztán a szájukba kell rágni mindent hogy meg tudjon szólalni. De nektek határozott meg idősebb fószer kell, persze arra hogy el tudjátok magatokat tartatni, no persze valami balekkal... mert valamire való, egy fillért nem költ rátok.
2020. ápr. 10. 18:03
 22/24 anonim ***** válasza:

16-os lol, azért eléggé lejárattad magad a kedves hozzászólásoddal. Olvasni sem tudsz?

Persze, tudom freudi elszólás, veled csak pénzért szexelnek a nők, biztosan.

2020. ápr. 11. 14:32
 23/24 anonim ***** válasza:

18-as: én a 3-as vagyok, és képzeld, van férjem. Gyerekem is.

És nem én szedtem fel őt, mert csendesen gubbasztott a sarokban, hanem ő kezdeményezett. Soha nem kezdeményeznék egy pasinál, soha az életben!

2020. ápr. 11. 14:33
 24/24 anonim ***** válasza:

#23 csak akkor ha gazdag. Akkor rárepülnél.

Nem gondolod hogy egy komolyabb akárki szaladni fog utánad mint a pincsi kutya? Na az olyan is.

2020. ápr. 12. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!