Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok ennyire rosszul hogy csak 3 lánnyal voltam eddig és mind csak alkalmi volt?
Figyelt kérdés
Annyira szeretnék valakit szeretni hosszú távon. Gondolom a szex is sokkal jobb úgy :)2019. máj. 10. 07:56
1/3 anonim válasza:
Figyeltél az ő élvezetükre is, vagy csak lefordultál róluk amikor te elélveztél?
Hol ismerkedtetek meg? Ha buli, akkor ott általában azért nem házastársat keres az ember, ha pedig randiapp, akkor ott meg veled párhuzamosan fűzte őket 2-4 másik srác is.
2/3 A kérdező kommentje:
Persze hogy figyeltem rájuk is. El is élveztek:)
Neten ismertem meg őket.
2019. máj. 10. 09:03
3/3 anonim válasza:
Meddig eddig? Mikor volt az első? Most mennyi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!