Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti folytatnátok alkalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti folytatnátok alkalmi szexpartnerrel viszonyt úgy, hogy van barátotok/barátnőtök?

Figyelt kérdés
Vagy nem fér bele? Nem tartanátok izgalmasnak? Természetesen szeretitek a párotokat, de ez más kérdés.
2019. máj. 8. 21:26
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
20/f, ha számít.
2019. máj. 8. 21:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha találnák olyan nőt aki szeret, és mindig megadjuk egymásnak ami kell akkor nincs rá semmi szükség.
2019. máj. 8. 21:29
 3/12 A kérdező kommentje:
És, ha mondjuk szexuálisan minimálisan kapsz valamit, de attól még szereted ugyanúgy érzelmileg.
2019. máj. 8. 21:32
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem undorító és gerinctelenség szeretőt tartani. Ha szeretem a páromat eszem ágában sincs más csajokkal hemperegni. Ha valaki mégis megcsalja a másikat akkor nem is szereti igazán. Csak hát az ego és az önzőség nagy úr. Nem az h szakítanának a párjukkal nem.. Inkább bele rugnak egyet. 22/F
2019. máj. 8. 21:34
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Én 25 éves pasiként fontolgatom és már többször átfutott a fejemen. A szakítás és egy szexpartner keresése között vívódom.. Nyilván a korrekt út a szakítás lenne ezt tudom is, de sajnos nem mindig ilyen egyszerű a dolog. Ugye ott van a kötődés az érzelmek az egyik oldalon a másik oldalon pedig az ösztön és a szexuális vágy. De egy boldog kiegyensúlyozott kapcsolatban ahol mindent megadunk egymásnak elképzelhetetlennek tartanám. Alapvetően én is elítéltem az ilyet mindig is de amikor az ember egy ilyen helyzetben találja magát akkor elkezdi megérteni, hogy miért is létezik megcsalás
2019. máj. 8. 21:36
 6/12 anonim ***** válasza:
72%

Ha olyan jó a pasival a szex, akkor igen lehet h folytatnám a viszonyt.

L

2019. máj. 8. 21:58
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem

Ha van barátnőm akit akkor dugok amikor akarom akkor miért fizetsek érte egy luxus girl-nek???

2019. máj. 8. 22:18
 8/12 hóember2345 ***** válasza:
50%
Nekem volt egy barátnőm a párom mellett. A barátnömnek is volt párja. Szeretők voltunk egymásnak.Elég izgalmas volt addig míg nem szerettem bele teljesen,fájó szakítás lett a vége. Megvisel a mai napig.
2019. máj. 8. 22:27
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Én nem folytatnék viszonyt. Ha nem nyitott a párkapcsolatotok, akkor tulajdonképpen átvered a párod. Az, hogy ez izgalmas-e szerintem másodlagos kell, hogy legyen hogyha tiszteled őt.

Ha pedig nem tiszteled, akkor csúnya szóval élve szerintem rabolod az idejét.

Én nem tennék ilyesmit a párom háta mögött. Szerintem legyél őszinte a szükségleteiddel kapcsolatban. Hogyha ez a kapcsolatotokba kerül, akkor szerintem úgy helyes, hogyha szakítotok.

2019. máj. 8. 22:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem az izgalom miatt van valakim, hanem mert 20 év házasságot nem fogok eldobni azért, mert nincs szex itthon. Beszéltem már vele erről, hogy ez így nem jó, válni nem akar én meg feszült vagyok. N
2019. máj. 9. 05:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!