Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem alkalmi laza, vagy szexkapcsolatot találni
csendes férfiként?
Ha csendes kis kedves srác vagy akkor esélytelen szerintem . Én legalábbis ha laza kapcsolatot akarok akkor olyan pasit keresek aki biztos nem zúdul belém csak mert belespriccelt a számba. Nagyon aggódnak hogy egy kedves srác belém szeret aztán majd torhetem a fejem , hogyan is razzam le. Főleg , hogy még a bunkó ri...banc is én leszek utána.
2019. máj. 15. 19:00
Én is laza szexkapcsolatot keresek. Nem baj ha csendes vagy, de kémia legyen köztünk. L
2019. jún. 3. 18:11
#5: azért kíváncsi leszek, ha majd adom a nagytökű önbizalmast a csajoknak, hány fogja értékelni... ha 100-ból 5, akkor igazad lesz? Ma pl. a boltban állt előttem egy szép nő, és leszólíthattam volna utána, hogy szia, itt laksz a környéken (jobb nem jutott eszembe), de nem tettem, lehet, hogy hülyének nézett volna, hogy egy idegen leszólítja, miközben mindketten hazafelé sietünk a nagy pakkal. Aztán majd visszajövök 100 leszólítás után, hogy milyen eredményem lett, de akkor ne mondd, hogy jajj, félreismerted a nőket!
2019. jún. 3. 18:59
Szexkapcsolathoz nagyon topon kell lenned de ha jo neked a 10/1-3esetlleg 4 es csajok akkor aztmondom oke. De attol felfele magas a léc. Szerintem hagyd a szexkapcsolatot ha kiszenvedsz egyet kettőt rájösh hogy sokkal jobb a párkapcsolat.
2019. jún. 3. 19:22
Valamivel csak fel kell hívnod magadra a figyelmet...
..ha csendes vagy, akkor legyen verda, lóvé, pecó...meg ami kell.
A sarokban gubbasztó csóréra ki figyel? "Villantsál" valamit, aztá meg a kárszeg is legyen vídia...minimum.
49/L
2019. jún. 3. 19:45
3-as...mi az hogy nem bírja a költségeket? Talán te is pénzért oboázod le a pasid vagy mi?
Már milliomos lenne a csajom ha úgy fizetném mint a qrvákat. Ezek szerint te már milliomos vagy.
2019. jún. 27. 15:57
Ennyi ostoba, unalmas luvnyát akik itt kárognak a laza szexkapcsolat miatt az hihetetlen.
Kedves Kérdező! Igen van esélyed, csendes férfiként ilyen kapcsolatra, csak még kell találni a megfelelő környezetet.
Pl ha nem vagy egy discoba járó, fesztiválozó akkor ne is kezdj el ez miatt ilyenekre járni.
Mert úgy is csak feszengeni fogsz és az nem előny
Találj olyan helyet amiben jól érzed magad, nem kell nagy dumásnak lenni, csak ne azt lássák a nők rajtad, hogy nem érzed jól magad az adott helyen.
Ha közelednek feléd légy nyitott,kedves.
2019. júl. 4. 16:26
3-4. Szóval ha egy férfinek nem annyira jó a kommunikációs készsége, akkor ő már nyomi? Hát ti ketten ássátok el magatokat, nő létetekre ott, ahol vagytok. Gondolom, a nagydumás pasikkal micsoda komoly családot tudtok alapítani, azt megnézném. Ja, már van egy több évtizede tartó házasságotok gyerekekkel? Akkor bocsánat, nem szóltam.
2019. júl. 31. 12:30
Hülyeség egyik haverom aki nem csúnya egyébként állni szokott egy helyben és előbb utóbb a nők közül vki megszolitja én nem ilyen vagyok iszogatok is de haverom se cigi se pia és nővel ment el
2019. aug. 8. 15:53
# 16, nem azt írták, hogy költségeket, hanem, hogy KÖTÖTTSÉGEKET.
...a kettő nem ugyanaz.
2020. febr. 16. 17:52
Kapcsolódó kérdések: