Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mik azok a dolgok rossz szex esetén, amiken nem is lehet segíteni kommunikációval?
Túlnagy pénisz méret/túl tág vagina, szóval ha nem illenek össze a méretek.
Szerintem ezen kívül mindent meg lehet beszélni és változtatni azon ami nem jó.
A túl tág vaginán pedig lehet segíteni. Ha a lány még szűz, vagy még egyszer-kétszer volt pasival, akkor szűk neki.
Én akkor látom reménytelennek a dolgot, ha önző az ágyban. Ha első alkalommal látszik, hogy csak a saját öröme számít, az enyém nem, azon nem nagyon van mit szépíteni.
"túl tág vaginán pedig lehet segíteni."
Nem lehet, persze intimtornával feszesíthető, de az alapból tág vaginából nem lesz sose szűk típus.
6. Tudom mi az hogy önző.
És tapasztalatból mondom, hogy lehet rajta változtatni...
Ha a méretek nem kompatibilisek. Ha a ritmus / libidó nem azonos. Ha a vágyak nem azonosak és az egyik nagyon izgul valamire ami a másikat hidegen hagyja.
Az önzőzésen úgy ahogy lehet segíteni kommunikációval de a fentieken aligha. Nem volt kapcsolatom ami a szex miatt ment tönkre, elég jól idomulok az adott férfihez és nyitott vagyok mindenre. Olyan volt viszont akivel csak a hihetetlenül jó szex tartott minket össze és maga a kapcsolat egy kalap szar volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!