Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon rossz lesz ha nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz lesz ha nekem kimarad az életemből a szex?

Figyelt kérdés

Nem jön össze egy lánnyal sem sajnos. Nagyon bánni fogom később?

Bár most is rossz érzés hogy nincs kivel szexelnem. De nem tudok mit csinálni.

Eddig kb annyiszor szexeltem mint más 1 hét alatt, és már nem vagyok tini.

2019. ápr. 11. 08:08
 1/5 Gyépésmérnök ***** válasza:
... és 22 éves vagy és eddig két alkalmi kapcsolatod volt. Ezerszer elmondtuk hogy mi a megoldás. Ha nem fogod fel, húzd le magad a WC-n.
2019. ápr. 11. 08:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak szerencsétlenek akiknek nem jut szex ! Fogadd el!
2019. ápr. 11. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Nos, mit gondolsz, mi lehet a probléma?
2019. ápr. 11. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:
40%

QRVÁZZ!!! Sokkal jobban jársz, mintha nőt tartanál.

1.: mindkettő pénzbe kerül, de egy prostinál a pénzedért szexet kapsz - ezzel szemben egy barátnő nem biztos, hogy szexel veled, viszont anyagilag kifacsar

2.: egyik sem főz, de a prosti esetében nem is arról szól a dolog - a barátnő viszont éhes és ennek a pénztárcád látja kárát. Egy nő nem nyúl lábashoz fakanálhoz, serpenyőhöz ... csak enni járnak a konyhába.

3.: a prostinál x ideig ott vagy, addig jól érzed magad, nincs fejfájás, nincs panaszkodás, nem nevet ki ha problémád van, nem aláz le, ha beteg vagy, nem megy az agyadra, ha szar napja volt

4.: Kellő távolság! Egy prosti annyira mászik bele a magánéletedbe amennyire engeded. Egy barátnő követeli magának a saját függetlenségét, de Te ezredmásodpercre számolj el magadról és ha sz*rni mentél is rendelkezz kellő alibivel, amivel igazolod miért voltál távol ennyi ideig.

5.: Diszkréció - egy prosti a vele való találkozásokat és az az alatt történteket megtartja magának, míg egy barántnő esetében az életed gyakorlatilag nyitott könyv a barinői előtt. Mindent tudni fognak rólad, hogy alszol, hogy eszel, hogy pisálsz, hogy kulázol, hányszor rágod meg a húst mielőtt lenyeled, milyen sűrűn vágod a lábkörmeidet, stb.

6.: Vita. Egy prostival ritkán van nézeteltérés, ha esetleg megorrolsz rá .... mész egy másikhoz. Egy barátnő minden sz@rból vitát generál. Egy rossz helyre letett törülköző, egy szennyes szélére tett zokni, más csajra irányába néztél, stb, stb. A vitát az egész lakó közösség hallja, vita után pedig elvárja, hogy térdenállva kérj Tőle bocsánatot, akkor is, ha neked volt igazad. (ha más nem akkor ebben az esetben azért, mert "hogy beszéltél vele")

2019. ápr. 11. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
4. mekkora igazság, ezen besz*rtam :D
2019. ápr. 11. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!